Expositie Sous-Terre Aalsmeer 20 september - 8 november 2015

Expositie Sous-Terre Aalsmeer 20 september - 8 november 2015


Geplaatst op: 16 september 2015

Aalsmeer - Galerie Sous Terre nodigt u en uw vrienden van harte uit voor de opening van de expositie in onze galerie te Aalsmeer op zondag 20 september 2015 van 13.00 tot 17.00 uur. Er wordt werk geëxposeerd van 20 door ons geselecteerde kunstenaars die deelnamen aan De Kunstbeurs aan de Westeinderplassen begin deze maand.

Exposanten: Adry, Mieke Baak, Jeanette Boerma, Clemens Briels, Jeroen van de Brug, Distel, Jos Gielen, Anneke van Kesteren, Loes Kouwenhoven, Lawrence Kwakye, Floor de Bruyn Kops, Eva Kruis, Arie Onnink, Yvonne Ravelli, Talitha Schiffer, Jennie Smallenbroek, Alexander Smith, Truce Visse-Schmitz, Serge de Vries en Fredy E. Wubben.

Indien u niet in de gelegenheid bent de opening bij te wonen: de expositie duurt tot en met 8 november 2015. Wij zien uit naar uw komst.

Over Adry en Clemens Briels
Zonder de overige kunstenaars te kort te willen doen willen wij graag Adry en Clemens Briels extra onder uw aandacht brengen.

Adry
Adry staat bekend als dé tulpenschilder van Nederland. Al bijna 30 jaar gebruikt ze deze prachtige bloem als muze voor haar kleurrijke en vrolijke schilderijen. Sinds kort hebben wij de vertegenwoordiging van haar schilderijen op ons genomen. Haar werk leent zich uiteraard bij uitstek om in Aalsmeer, als één van Nederlands belangrijkste bloemensteden, permanent te worden geëxposeerd.

Clemens Briels
Clemens Briels behoort tot één van de meest succesvolle hedendaagse Nederlandse kunstenaars. Hij heeft inmiddels een groot aantal exposities op zijn naam staan waaronder in Europa, Noord Amerika, de Carribean, de Verenigde Arabische Emiraten, Singapore en de Republiek China. Verder was hij als official artist verbonden aan de Olympische Winterspelen in Salt Lake City USA 2002 en ontving hij de Designer of the European Fashion Award 2006.

Clemens stelde het schilderij 'Sandakan memories VII' beschikbaar voor de goede doelen veiling tijdens De Kunstbeurs aan de Westeinderplassen. De opbrengst van maar liefst € 5.000,- is volledig naar KWF Kankerbestrijding gegaan.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Expositie Sous-Terre Aalsmeer 20 september - 8 november 2015

Aalsmeer - Galerie Sous Terre nodigt u en uw vrienden van harte uit voor de opening van de expositie in onze galerie te Aalsmeer op zondag 20 september 2015 van 13.00 tot 17.00 uur. Er wordt werk geëxposeerd van 20 door ons geselecteerde kunstenaars die deelnamen aan De Kunstbeurs aan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: