Vinkeveense Milou schittert in PAY IT FORWARD DE MUSICAL

Vinkeveense Milou schittert in PAY IT FORWARD DE MUSICAL


Geplaatst op: 18 september 2015

Vinkeveen - De landelijke pers was ‘er even stil van’. Zo erg zijn ze onder de indruk van de musical Pay It Forward. En Milou Margaroli uit Vinkeveen is daar onderdeel van. Na afloop van de première, op 12 september, daalde Milou de trap in het Fulcotheater af, waar onder publiek en pers een luid applaus uitbarstte.

Een fascinerende voorstelling
De recensies liegen er niet om. Iedere recensent lijkt moeite te hebben om onder woorden te brengen hoe mooi en indrukwekkend ze de show vinden. Het toonaangevende Musicalworld vindt dat er een fascinerende voorstelling ontstaat als alle puzzelstukjes in elkaar vallen. Jean van de Velde –scenarist en regisseur: “Het is onwaarschijnlijk zo goed als deze mensen zingen, dansen én spelen! Dat zegt niet alleen iets over hún talent, maar ook over dat van de tekstschrijver, componist en regisseur achter Pay It Forward. Hoewel het plezier en aanstekelijk optimisme van de voorstelling spat, zit je aan het einde toch met een brok in je keel te kijken. Hoe mooi en wreed kan het leven zijn. Pay It Forward, ga kijken en zeg het voort."

Kan 1 idee de wereld veranderen?
Een nieuwe leraar op school. Zijn eerste proefwerk ‘schrijf op hoe je de wereld zou kunnen veranderen’ valt niet in goede aarde, behalve bij de 13-jarige Trevor. Wat als je iets goeds doet voor drie mensen, en in plaats van hen terug te laten betalen - Pay It Back - vraag je hen om het door te geven - Pay It Forward. Geef het door, doe ook iets goeds voor drie andere mensen. Dat zou de start van een lange ketting van menselijke goedheid kunnen worden, denkt Trevor. Onwaarschijnlijk... Zeker in de wereld van Trevor nabij Las Vegas, een wereld vol opstandige pubers, gescheiden ouders, mensen die in één klap rijk willen worden, en daklozen die in één klap alles verloren hebben… Eén idee dat de wereld verandert. Dan kan toch nooit werken… Toch?

Pay It Forward in het theater
De musical is alleen nog in oktober en november in het theater te zien. Wees er dus snel bij en zorg dat u deze show niet mist. Meer informatie en kaartjes bestellen kan via de website www.payitforwarddemusical.nl, maar telefonisch reserveren kan ook via 030-6866911.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vinkeveense Milou schittert in PAY IT FORWARD DE MUSICAL

Vinkeveen - De landelijke pers was ‘er even stil van’. Zo erg zijn ze onder de indruk van de musical Pay It Forward. En Milou Margaroli uit Vinkeveen is daar onderdeel van. Na afloop van de première, op 12 september, daalde Milou de trap in het Fulcotheater af, waar onder … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: