001 -Family
Geef je op voor de wereldmaaltijd in Uithoorn

Geef je op voor de wereldmaaltijd in Uithoorn


Geplaatst op: 18 september 2015

Uithoorn - Stel dat we het eten dat er op de wereld is, eerlijk zouden verdelen. Zou er dan voor iedereen voldoende zijn. Ja, dat is er. Op 26 september kunt u dat zelf ervaren bij de Wereldmaaltijd die de Raad van Kerken organiseert.

Bij een wereldmaaltijd eet je zoveel als er zou zijn voor iedereen bij een eerlijke verdeling van het voedsel op aarde. En dat blijkt ruim voldoende. De maaltijd begint om 17.30 uur in De Burght, Potgieterplein, Uithoorn. Opgeven kan tot 25 september 18.00 uur via secretariaat@rvkuithoorndekwakel.nl. Voor de maaltijd wordt een vrijwillige financiële bijdrage gevraagd. Om 19.00 uur is er in De Burght een vredesvesper, een korte viering, in het kader van de vredesweek. Iedereen is daar van harte welkom maar u kunt ook alleen voor de wereldmaaltijd kiezen.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Geef je op voor de wereldmaaltijd in Uithoorn

Uithoorn - Stel dat we het eten dat er op de wereld is, eerlijk zouden verdelen. Zou er dan voor iedereen voldoende zijn. Ja, dat is er. Op 26 september kunt u dat zelf ervaren bij de Wereldmaaltijd die de Raad van Kerken organiseert. Bij een wereldmaaltijd eet je zoveel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: