Weer geen winst voor CSW

Geplaatst op: 20 september 2015

Wilnis - CSW was zaterdag heel dicht bij de eerste winst in competitieverband maar heel ver in blessuretijd viel voor tegenstander Nootdorp alsnog de verdiende gelijkmaker.

CSW probeerde in deze thuiswedstrijd in de beginfase de tegenstander snel af te jagen maar Nootdorp kwam daar voetballend gezien steeds goed uit. Het was Nootdorp dat in het eerste kwartier het gevaarlijkst was. Vooral uit dode spelmomenten was de ploeg levensgevaarlijk. CSW kreeg rand zestien een paar vrije trappen tegen waarvan er twee naast het doel gingen en bij de derde vrije trap was het doelman Jordy Wens die CSW behoedde voor een achterstand. Ook bij een vrije kopkans voor Nootdorp stond Wens op de juiste plek. CSW probeerde wat meer naar voren te gaan voetballen maar grote kansen leverde dat nog niet op. Toch kwam de ploeg uit Wilnis halverwege de eerste helft op voorsprong. Een voorzet van Sander Kunkeler ging voorbij alles en iedereen waarbij Mike Cornelissen iedereen bezig hield en de bal rolde zowaar in het doel. Nog voor rust kwam CSW op een 2-0 voorsprong. Dave Cornelissen lag op links twee man in de luren en vrij voor de doelman schoot hij keihard binnen.

Na rust meteen een fel aandringend Nootdorp en direct al met succes. Uit een verre ingooi belandde de bal voor de voeten van een speler van Nootdorp die zich niet bedacht en de 2-1 binnenschoot. Een klap voor CSW dat deze middag veel te onrustig was in balbezit en daardoor ook steeds meer onder druk kwam te staan. Tot echt grote kansen leidde dat nog niet voor Nootdorp tegen de hechte defensie van CSW maar zoals gezegd waren de dode spelmomenten van Nootdorp een bijzonder wapen. Zo belandde een prima vrije trap op de kruising buiten het bereik van doelman Wens. Ook bij de vele hoekschoppen moest CSW alle zeilen bijzetten om schade te voorkomen. CSW probeerde onder de druk van Nootdorp uit te komen maar was niet bij machte om te verrassen in de counter. Het was aan de uitblinkende Jordy Wens te danken dat de voorsprong nog heel lang op het bord bleef staan want met een aantal katachtige reddingen was hij elke situatie de baas. Maar heel ver in de blessuretijd was ook hij kansloos. Bij een prima uitgespeelde aanval van Nootdorp verscheen de linkerspits alleen voor het doel en rondde beheerst af. Erg zuur voor CSW zo ver in blessuretijd maar zeker verdiend voor Nootdorp.

Wilnis - CSW was zaterdag heel dicht bij de eerste winst in competitieverband maar heel ver in blessuretijd viel voor tegenstander Nootdorp alsnog de verdiende gelijkmaker. CSW probeerde in deze thuiswedstrijd in de beginfase de tegenstander snel af te jagen maar Nootdorp kwam daar voetballend gezien steeds goed uit. Het … Lees meer »