001 - Escaperoom aglemeen
KNA Orkest geeft concert aan De Amstel

KNA Orkest geeft concert aan De Amstel


Geplaatst op: 20 september 2015

Uithoorn - Aanstaande zondag, 27 september, geeft het KnA Orkest een concert aan de amstel. De geheel vernieuwde Waterlijn van Uithoorn ligt er inmiddels prachtig bij en Muziekvereniging KnA vond dit een goede reden om een leuk concert te organiseren in samenwerking met Sjiek aan de Amstel en ijssalon Esplanade.
Het concert vindt plaats tegenover Sjiek met de vernieuwde Waterlijn als decor. Het repertoire zal bestaan uit vlotte, herkenbare nummers zoals b.v. Highlights from Shrek, Walking on Sunshine, een Eighties medley en nog veel meer. Meezingen en genieten dus!

Kom gezellig langs en geniet van heerlijke muziek van uw uithoornse muziekvereniging! Het concert begint om 15.00 uur en zal een uurtje in beslag nemen.

Dit concert is ook een opwarmertje voor het grote, jaarlijkse, concert op 7 november a.s.. Dit concert, A Music Night Out: Orkest en Zang, zal plaatsvinden in De Schutse. Op dit moment vinden de audities plaats van de zangers en zangeressen die hun aandeel zullen gaan leveren aan het concert. Kaarten voor A Music Night Out zijn inmiddels verkrijgbaar via www.amusicnightout.nl en bij kantoorboekhandel Ten Hoope.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

KNA Orkest geeft concert aan De Amstel

Uithoorn - Aanstaande zondag, 27 september, geeft het KnA Orkest een concert aan de amstel. De geheel vernieuwde Waterlijn van Uithoorn ligt er inmiddels prachtig bij en Muziekvereniging KnA vond dit een goede reden om een leuk concert te organiseren in samenwerking met Sjiek aan de Amstel en ijssalon Esplanade.Het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: