001 -Family
Welkomsdienst in Mijdrecht over: In de rand van de kerk

Welkomsdienst in Mijdrecht over: In de rand van de kerk


Geplaatst op: 20 september 2015

Mijdrecht - Als mensen nog wel lid zijn van de kerk, maar er nauwelijks meer bij betrokken zijn, worden ze vaak “randkerkelijken” genoemd. Is dat wel een goede naam? En hoe is het om je in die rand te bevinden?

Geloof je dan nog in de kerk?
Andersom kun je je afvragen: gelooft de kerk in de mensen in de rand? In de bijbel lezen we, dat Jezus dat wel doet. Niet alleen in de kerk, maar ook aan de rand en daarbuiten vind je geloof. Ds. Marina van der Zwaag-de Haan gaat het daarover hebben in de welkomstdienst op zondagmorgen 27 september, 10 uur in De Rank, Prins Bernhardlaan 2 in Mijdrecht. En de Trumpets of the Lord, het welbekende koor olv Rob van Dijk verleent muzikale medewerking.

In deze welkomstdiensten is, zoals de naam al zegt, iedereen welkom, het zijn andersoortige kerkdiensten, waarin iedereen zich thuis kan voelen.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Welkomsdienst in Mijdrecht over: In de rand van de kerk

Mijdrecht - Als mensen nog wel lid zijn van de kerk, maar er nauwelijks meer bij betrokken zijn, worden ze vaak “randkerkelijken” genoemd. Is dat wel een goede naam? En hoe is het om je in die rand te bevinden? Geloof je dan nog in de kerk?Andersom kun je je … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: