001 - Escaperoom aglemeen
Geslaagde Fittest in Amstelhoek

Geslaagde Fittest in Amstelhoek


Geplaatst op: 20 september 2015

Amstelhoek- Het buurthuis “Ons Streven” opende haar deuren voor maar liefst 18 deelnemers die waren gekomen om een fittest af te laten nemen. De zaal was voor deze middag omgebouwd in een sportieve ruimte.

Nadat de bloeddruk was gemeten gingen de deelnemers per tweetal aan de slag met het uitvoeren van de testen, zoals uithoudingsvermogen, kracht en lenigheid. Volgens landelijke normen werd de algehele conditie bepaald. Er heerste een gezellige, ongedwongen sfeer met grote betrokkenheid onder de deelnemers. Voor zowel de goede als minder goede uitslagen luidde het advies: “Kom in beweging, want stilstand is achteruitgang”!

Spel en Sport biedt gedurende 12 weken een cursus aan om de algemene conditie vast te houden of te verbeteren. In deze speciale cursus is de training gericht op de eigen wensen uit het dagelijks leven van de deelnemers. Denk aan algemene verzorging, boodschappen doen, opstaan vanuit stoel, traplopen enz. Heel praktijkgericht dus of wel (FTO) Functioneel Trainen voor Ouderen.
Hebt u de cursus gemist, maar wilt u toch meedoen aan deze cursus, dan kan dat. De eerste les is op dinsdag 29 september om 14.30 uur in “Ons Streven”, Amstelhoek. U kunt u opgeven via het informatienummer van Spel en Sport, 06 21 918 353.

Bewegen is belangrijk. Bewegen, gericht op het dagelijks leven, is misschien nog wel belangrijker. Spel en Sport biedt u de mogelijkheid om op een gezellige manier bewegen in te passen in uw leven. Van harte welkom in Amstelhoek en in alle andere kernen van de Ronde Venen, om regelmatig te bewegen.

 Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Geslaagde Fittest in Amstelhoek

Amstelhoek- Het buurthuis “Ons Streven” opende haar deuren voor maar liefst 18 deelnemers die waren gekomen om een fittest af te laten nemen. De zaal was voor deze middag omgebouwd in een sportieve ruimte. Nadat de bloeddruk was gemeten gingen de deelnemers per tweetal aan de slag met het uitvoeren … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: