Atlantis 1 houdt punten terecht in Mijdrecht

Geplaatst op: 20 september 2015

Mijdrecht - Het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 speelde op 19 september jl. hun tweede thuiswedstrijd tegen Madjoe 1. Om 15.30 uur startte de spannende strijd tussen Atlantis en Madjoe. De voorbereiding van het team van Atlantis was opnieuw erg sterk en geconcentreerd, waardoor de wedstrijd goed van start ging en het spel aan beide kanten gelijk opging.

Het team van trainer Aad Witteman begon in de volgende opstelling: in de aanval Maarten Helsloot, Lars Kuijlenburg, Janneke van Ginkel en Melissa van de Stap en in de verdediging Jelmer Steen, Berry de Jong, Sharon Moen en Heleen Haspels.

Bij het begin van de wedstrijd pakte Atlantis gelijk een voorsprong door binnen twee minuten een mooi afstandschot te scoren door Janneke van Ginkel. Zo was al snel duidelijk dat Atlantis de sterke partij was. Het duurde wat langer voordat verdere doelpunten vielen omdat beide teams sterk aan het verdedigen waren en ook de Mijdrechtse doelpuntenkanonnen niet tot scoren kwamen. Het tweede doelpunt kwam op naam van Lars Kuijlenburg. Na een snel doelpunt van Madjoe kwam Atlantis op een 3-1 stand door een strafworp gescoord door Jelmer Steen. Na twee doelpunten op rij door Heleen Haspels en twee mooie schoten ging het team de rust in met een stand van 7-4 in het voordeel van de ploeg uit Mijdrecht.

Na de rust viel het eerste doelpunt aan de kant van Madjoe, maar liet Atlantis zich niet kennen en werd het doelpuntenverschil niet minder dan twee. Atlantis wist de concentratie te behouden en hield zich aan het opgezette spel waardoor de doelpunten uiteindelijk toch kwamen. Met deze doelpunten, gemaakt door Maarten Helsloot, Berry de Jong en Lars Kuijlenburg, werd de stand 11-7 bereikt.
Verdedigend stond Atlantis redelijk sterk waardoor er veel aanvallen konden worden opgezet en rustig uitgespeeld.

Aad Witteman was niet helemaal blij met het spel van Atlantis; het werd te groot gehouden en er werden schoten gelost die onnodig leken. Na een paar goede tips en vooral veel positiviteit zorgde Lars Kuijlenburg toch nog voor een mooi afsluitend doelpunt!

De uiteindelijke stand van 13-9 zorgt ervoor dat de wedstrijd tegen Madjoe, Atlantis 1 op een vierde plek heeft gebracht in het klassement en houdt KIOS(N) met twee punten verschil achter zich. Volgende week staat het door Rabobank gesponsorde team de wedstrijd tegen KIOS (N) te wachten. Om 15.30 uur zal deze strijd in Nieuw-Vennep plaatsvinden. Atlantis 1 zou het erg leuk vinden als er veel supporters kwamen om het team naar de volgende overwinning te juichen.

Mijdrecht - Het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 speelde op 19 september jl. hun tweede thuiswedstrijd tegen Madjoe 1. Om 15.30 uur startte de spannende strijd tussen Atlantis en Madjoe. De voorbereiding van het team van Atlantis was opnieuw erg sterk en geconcentreerd, waardoor de wedstrijd goed van start ging … Lees meer »