Atlantis B2 op koers voor kampioenschap

Geplaatst op: 20 september 2015

Mijdrecht - Zaterdag 19 september speelde Atlantis B2 een thuiswedstrijd tegen Fiducia B2.

Zaak was om de ongeslagen status te handhaven, nadat de eerste drie wedstrijden met mooie cijfers waren gewonnen. Er werd gestart met de basisvakken. Dat betekende dat in de aanval gestart werd met Trevor de Waal, Nina van Schaick, Nina Versteeg en Sam van den Beitel. In de verdediging stonden Luuk Gortenmulder, Thimo Burggraaf, Demi Klijn en Ilse van Kempen.
Coach Hans had het team vooraf op het hart gedrukt om fel te beginnen en snel te scoren.

Hierdoor zou de tegenstander al gauw terug gedrongen worden en lag de druk om te scoren bij Fiducia. Die raad werd goed opgevolgd door het team want in de eerste elf minuten werd er maar liefst vijf keer gescoord. De doelpunten kwamen van Nina van Schaick (2x), Trevor (2x) en Thimo.Fiducia kon hier maar één doelpunt tegenover stellen. Hierna volgde een periode waarin van beide kanten niet gescoord werd. Na 18 minuten kwam Fiducia terug tot 5-2,
Dit was een teken voor Atlantis om er weer een schepje bovenop te gooien en er werd direct gescoord door Demi.

Fiducia deed voor de rust ook nog iets terug en scoorde de 6-3. In de rust gaf coach Hans nog aan dat het team wel scherp moest blijven. Echter de eerste tien minuten van de tweede helft gebeurde er niet veel en werd er niet gescoord.
Nadat Fiducia scoorde en terugkwam tot 6-4 werd het Atlantisteam weer wakker en begon opnieuw te scoren. In vijf minuten tijd werd de voorsprong uitgebouwd van 6-4 naar 10-4. Er werden prachtige doelpunten gemaakt door Ilse, Luuk en de invallers Fay en Lars. Nog even kwam Fiducia terug tot 10-5, maar het laatste woord was aan Atlantis. De voorspong werd uitgebouwd tot 12-5 door Ilse en Lars. Het was weer een goede wedstrijd en een verdiende overwinning.

Komende zaterdag (26/9) kan het team het kampioenschap binnen halen. Dan wacht de directe concurrent voor het kampioenschap: ESDO B1. Bij winst of een gelijkspel wordt het kampioenschap behaald. De wedstrijd wordt om 10.00 uur gespeeld op het terrein van Atlantis aan de Hoofdweg te Mijdrecht.

Mijdrecht - Zaterdag 19 september speelde Atlantis B2 een thuiswedstrijd tegen Fiducia B2. Zaak was om de ongeslagen status te handhaven, nadat de eerste drie wedstrijden met mooie cijfers waren gewonnen. Er werd gestart met de basisvakken. Dat betekende dat in de aanval gestart werd met Trevor de Waal, Nina van … Lees meer »