001 - Escaperoom aglemeen
Eerste minitoernooi jongste Atalante jeugd

Eerste minitoernooi jongste Atalante jeugd


Geplaatst op: 21 september 2015

Vinkeveen - Op zaterdag 19 september speelden de allerjongsten (D/E jeugd) hun eerste minitoernooi van dit seizoen in de Kennemersporthal in Haarlem. Ook dit jaar doen er van Atalante weer 3 teams mee met hun eigen verzonnen namen, de Atalante Wicky’s, Atalante Girlpower en Atalante Minimix.

De Wicky’s komen uit in de allerhoogste poule op het hoogste niveau (niv. 6). Deze meiden moesten veel bovenhands serveergeweld van Spaarnestad en VCH trotseren. Naarmate de wedstrijden vorderden ging het steeds beter. Er kwam meer spel en her en der werd een setje meegepakt. Ze zijn uiteindelijk 4e geworden.

Girlpower komt dit jaar voor het eerst uit op niveau 6. Voor hen nog even wennen, niet meer de vangbal tussendoor, maar alles doorspelen. En dat deden ze niet verkeerd, veel ballen speelden ze ook nog eens netjes in 3-en en dan over het net. Omdat ze zo druk bezig waren met het in 3-en spelen, vergaten ze te scoren met het slimme spel waar ze eind vorig jaar zo sterk in waren. Maar dat moet groeien. Ze zijn zateredag 3e geworden.

Dan de Atalante minimix (zie foto na een winstpartij). NIet geheel compleet, maar aangevuld met meiden van Girlpower. Zij gaan zich verder ontwikkelen op niveau 4 (met die vangbal ertussen) met als doel uiteindelijk ook de sprong naar niveau 6 te maken. En dat ging goed op dit niveau, veel reddingen en slimme ballen over het net. Zij zijn in een grote poule 2e geworden. Een mooie start van het seizoen met veel uitdagingen voor alle teams!

De volgende toernooidag voor de allerjongsten van Atalante is 10 oktober wederom in Haarlem.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Eerste minitoernooi jongste Atalante jeugd

Vinkeveen - Op zaterdag 19 september speelden de allerjongsten (D/E jeugd) hun eerste minitoernooi van dit seizoen in de Kennemersporthal in Haarlem. Ook dit jaar doen er van Atalante weer 3 teams mee met hun eigen verzonnen namen, de Atalante Wicky’s, Atalante Girlpower en Atalante Minimix. De Wicky’s komen uit in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: