Open Dag Radio Aalsmeer

Open Dag Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 22 september 2015

Aalsmeer – De maand september stond bol van de speciale uitzendingen op Radio Aalsmeer. De lokale omroep was de afgelopen weken op vele op locaties te vinden. Mocht u eens de programmamakers in actie willen zien in de prachtige studio van Radio Aalsmeer dan kan dat komende zondag. De omroep zet dan namelijk de deuren wagenwijd open. Kom gerust eens kijken!

Open Dag
Radio Aalsmeer bestaat op 3 oktober a.s. 29 jaar en maakt al bijna 24 jaar lokale radio voor Aalsmeer en omgeving. En de laatste tijd timmert de omroep steeds steviger aan de weg. Om eens van nabij een radio-uitzending mee te maken of de prachtige radiostudio van de omroep te bekijken, kunt u a.s. zondag terecht in de Crown Business Studio’s aan de Van Cleeffkade. U kunt dan een rondleiding krijgen in de studioruimten en mag u o.a. zelf een nummer aankondigen op de radio. Daarnaast zijn er meer leuke dingen te doen in de studio. Wilt u weten wat precies? Houd dan de website in de gaten: www.radioaalsmeer.nl. Ook Crown Business Studio’s houdt komend weekend open huis, dus een mooie gelegenheid dit prachtige gebouw eens nader te bekijken.

Een gezonde ‘Let's Go!’
Vrijdag begint je weekend om 18.00 uur met een swingend uurtje ‘Let’s Go!’. Joey en Kim hebben deze week een gezonde uitzending. Danielle komt voor de eerste keer langs om haar rubriek ‘Daniëlle’s Kinderkeuken’ te presenteren. Zij gaat een vraag beantwoorden van één van de luisteraars en ook iets lekkers maken. Het recept is na de uitzending terug te vinden op de Facebookpagina van ‘Let's Go!’. Ook komt Mariëlle Splinter langs om alles te vertellen over JOGG. Heb je een vraag voor Danielle of voor Mariëlle? Bel, mail of chat tijdens de uitzending. Langskomen in de studio kan ook!

Sonority in VAC
Later op de avond is het vanaf 21.00 uur weer gezellig druk in het Vrijdagavondcafé. Zo komt Popkoor Sonority op bezoek in de studio. Vanwege het 25-jarig bestaan geeft popkoor Sonority tweemaal een jubileumconcert in het Dorpshuis in Kudelstaart en daar willen ze natuurlijk graag over komen vertellen.
Uiteraard ook deze week ook weer de vaste onderdelen: De Twitterhit, De Soulshow-classic en Ron's Top 40 Hitarchief.

Maandagavond
De maandagavond is nog zo’n interessante radio-avond op Radio Aalsmeer. Dat begint met social media-radio in ‘Het Uur van Puur’, het programma dat uw timeline tot leven brengt met wekelijks interessante gasten. Daarna is het de beurt aan ‘Door de Mangel’, de enige echte Aalsmeerse talkshow. Afgelopen maandag was de bedrijfsleider van jongerencentrum N201 Sander Jongkind te gast. Als nieuwe gast koos Jongkind zijn ‘gabber’ Niels van Pelt. De 95e gast mag komende maandag o.a. komen uitleggen of hij op zijn 65e nog steeds zo’n feestbeest is. Daarmee komt de 100ste gast steeds dichterbij. Dat belooft een bijzondere uitzending te worden op 2 november met een grote gast! Noteer de datum alvast in uw agenda.

Om 20.00 uur is het vervolgens de beurt aan Luus Hooijman, veilingmeester bij Flora Holland en ontwerpster van tuinen om haar tien favoriete muzieknummers ten gehore te brengen in ‘De Top 10 van…’.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Open Dag Radio Aalsmeer

Aalsmeer – De maand september stond bol van de speciale uitzendingen op Radio Aalsmeer. De lokale omroep was de afgelopen weken op vele op locaties te vinden. Mocht u eens de programmamakers in actie willen zien in de prachtige studio van Radio Aalsmeer dan kan dat komende zondag. De omroep … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: