001 -Family
Feestelijke moederverwendag voor moeders uit Vinkeveen en Abcoude

Feestelijke moederverwendag voor moeders uit Vinkeveen en Abcoude


Geplaatst op: 22 september 2015

Vinkeveen / Abcoude - Op zaterdag 19 september was het voor een aantal vrouwen uit Vinkeveen en Abcoude al vroeg dag. Voor het tweede jaar werd een moederverwendag georganiseerd door Rotaryclub Vinkeveen-Abcoude. De bedoeling van de moederverwendag is om moeders met een zorgintensief kind een dagje in het zonnetje te zetten.

De moeders werden onthaald op koffie met iets lekkers in de Eendracht in Abcoude. Het dagprogramma was niet van te voren bekend gemaakt, maar was een verrassing. De bus reed naar Dordrecht, waar de groep eerst het museum Huis van Gijn bezocht en vervolgens een wandeling maakte naar een restaurant aan de Merwekade, waar een heerlijke lunch klaarstond. Daarna stapte het gezelschap in een watertaxi en kon Dordrecht vanaf het water worden bekeken. Terug op vaste wal hadden de dames de keuze om te gaan shoppen of om de Grote Kerk te bekijken. Daarna vertrok men naar de zeilschool in Vinkeveen waar de vrouwen zich helemaal konden uitleven tijdens een leuke workshop zelfverdediging. Na afloop luisterden de dames naar een boeiende lezing door Rotarylid Orlanda Lie over het Boek van Sidrac met allerlei vragen en antwoorden uit een Middeleeuwse encyclopedie.
De feestelijke dag werd tenslotte afgesloten met een barbecue. Het was rond half tien toen de moeders, moe maar voldaan, weer bij hun huis werden afgezet.
Veel dank aan alle sponsoren, die deze dag mogelijk hebben gemaakt! www.rotary.nl/vinkeveenabcoude


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Feestelijke moederverwendag voor moeders uit Vinkeveen en Abcoude

Vinkeveen / Abcoude - Op zaterdag 19 september was het voor een aantal vrouwen uit Vinkeveen en Abcoude al vroeg dag. Voor het tweede jaar werd een moederverwendag georganiseerd door Rotaryclub Vinkeveen-Abcoude. De bedoeling van de moederverwendag is om moeders met een zorgintensief kind een dagje in het zonnetje te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: