001 -Family
Scootmobielclub De Baat sluit seizoen af met Willeke Alberti

Scootmobielclub De Baat sluit seizoen af met Willeke Alberti


Geplaatst op: 22 september 2015

Wilnis - Dinsdag 15 september jl. was alweer de laatste scootmobielrit van dit seizoen. Omdat het weer helaas niet mee zat, besloten de vrijwilligers de tocht af te blazen. Om de deelnemers niet teleur te stellen zijn de vrijwilligers ‘s middag met de club naar de Willisstee gegaan om een optreden van Willeke Alberti mee te maken. De polonaise werd spontaan ingezet en iedereen had de grootste lol. Er was zelfs even een meet-en-greet met Willeke. Zij nam rustig de tijd om met de scootmobielclub op de foto te gaan. Dit was wel een heel gezellige afsluiting van het scootmobiel seizoen.

Volgend jaar in april gaat de club weer elke maand een rit houden. Meer informatie over de scootritten kunt u krijgen bij Tympaan-De Baat.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Scootmobielclub De Baat sluit seizoen af met Willeke Alberti

Wilnis - Dinsdag 15 september jl. was alweer de laatste scootmobielrit van dit seizoen. Omdat het weer helaas niet mee zat, besloten de vrijwilligers de tocht af te blazen. Om de deelnemers niet teleur te stellen zijn de vrijwilligers ‘s middag met de club naar de Willisstee gegaan om een optreden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: