001 -Family
Aanleg natuurvriendelijke oevers tussen Burgemeester Kasteleinweg en Kolenhaven Aalsmeer

Aanleg natuurvriendelijke oevers tussen Burgemeester Kasteleinweg en Kolenhaven Aalsmeer


Geplaatst op: 22 september 2015

Aalsmeer - Donderdag 17 september ’15 organiseerde de gemeente Aalsmeer een informatiebijeenkomst over de aanleg van natuurvriendelijke oevers in het gedeelte van de Burgemeester Kasteleinweg tot en met de Kolenhaven aan de Westeinderplassen (Kleine Poel).

Deze werkzaamheden worden gedaan in het kader van de Groene AS. Er waren fotobeelden gemaakt om te laten zien hoe de oevers eruit gaan zien. De omwonenden van dit gebied waren uitgenodigd en konden op deze avond een reactie geven op de plannen.

De werkzaamheden starten, voor zover het weer het toe laat, in december 2015 en duren tot april 2016.

De Groene AS is een ecologische verbindingszone die grote en kleine natuurgebieden tussen Amstelland en Spaarnwoude met elkaar verbindt. Hierdoor ontstaat een aantrekkelijk landschap dat geschikt is voor recreatie en een goed leefgebied biedt voor dieren die hier leven.

In Aalsmeer loopt de Groene AS van het Schinkelbos, Oosteinderpoel via de Ringvaart langs de Bovenlanden richting Westeinderplassen. Voor de ontwikkelingen in de Groene AS werkt de gemeente Aalsmeer samen met het waterschap en de Provincie Noord Holland.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aanleg natuurvriendelijke oevers tussen Burgemeester Kasteleinweg en Kolenhaven Aalsmeer

Aalsmeer - Donderdag 17 september ’15 organiseerde de gemeente Aalsmeer een informatiebijeenkomst over de aanleg van natuurvriendelijke oevers in het gedeelte van de Burgemeester Kasteleinweg tot en met de Kolenhaven aan de Westeinderplassen (Kleine Poel). Deze werkzaamheden worden gedaan in het kader van de Groene AS. Er waren fotobeelden gemaakt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: