Vuurspuwer opent 30-jarig jubileum OBS Molenland Mijdrecht

Vuurspuwer opent 30-jarig jubileum OBS Molenland Mijdrecht

via 0297TV

Geplaatst op: 23 september 2015

Mijdrecht - OBS Molenland bestaat dit jaar 30 jaar en dat is tijd voor een feestje. 

Woensdagochtend werd het jubileum geopend met een spectaculaire show. Onder toeziend oog van alle leerlingen, leerkrachten, ouders, omwonenden en andere belangstellenden werd er een goochelshow opgevoerd. De show werd afgesloten door een echte vuurspuwer waarbij alle kinderen op het puntje van hun stoel zaten. 

De show was niet het enige onderdeel van het jubileumfeest. Woensdag was er nog een vossenjacht georganiseerd in Mijdrecht. Donderdag gaan alle kinderen op schoolreisje. Groep één en twee gaan naar speeltuin Linnaeushof, de groepen drie tot en met acht gaan naar de Efteling. 

Vrijdag komt er een circusgezelschap naar de school dat met de kinderen kunstjes gaat instuderen. Aan het eind van de dag worden de circusacts opgevoerd voor alle ouders en belangstellenden. Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vuurspuwer opent 30-jarig jubileum OBS Molenland Mijdrecht

Mijdrecht - OBS Molenland bestaat dit jaar 30 jaar en dat is tijd voor een feestje.  Woensdagochtend werd het jubileum geopend met een spectaculaire show. Onder toeziend oog van alle leerlingen, leerkrachten, ouders, omwonenden en andere belangstellenden werd er een goochelshow opgevoerd. De show werd afgesloten door een echte vuurspuwer waarbij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: