001 -Family
Hulp bij stomboomonderzoek in Vinkeveen

Hulp bij stomboomonderzoek in Vinkeveen


Geplaatst op: 25 september 2015

Vinkeveen - Op maandagavond 5 oktober a.s. bent u weer van harte welkom in de “Oudheidkamer” van verenigingsgebouw de Boei in Vinkeveen met uw vragen over genealogie. De leden van de werkgroep GENEALOGIE binnen onze Historische Vereniging willen u weer graag van dienst zijn om richting te geven in de zoektocht naar het verleden van uw dierbaren. Wij weten ons daarbij altijd weer gesteund door een groepje vaste bezoekers die dan hun steentje bij dragen aan overdracht van hun kennis en ervaringen met stamboom onderzoek.

U bent vanaf 19.30 uur weer hartelijk welkom op onze eerste Helpdesk-avond van het nieuwe jaar. Het enthousiasme voor deze avonden is echter van dien aard dat wij u willen vragen om uw komst van te voren even aan te melden. Dit vanwege een beperkt aantal computers, om zo teleurstelling te kunnen voorkomen.
Onze tweede helpdeskavond staat gepland voor 7 december a.s.

Aanmelden kan bij: h.v.dreumel@gmail.comLaatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hulp bij stomboomonderzoek in Vinkeveen

Vinkeveen - Op maandagavond 5 oktober a.s. bent u weer van harte welkom in de “Oudheidkamer” van verenigingsgebouw de Boei in Vinkeveen met uw vragen over genealogie. De leden van de werkgroep GENEALOGIE binnen onze Historische Vereniging willen u weer graag van dienst zijn om richting te geven in de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: