Karwei
Steun een waterproject in Afrika tijdens scholierenveldloop Uithoorn

Steun een waterproject in Afrika tijdens scholierenveldloop Uithoorn


Geplaatst op: 25 september 2015

Uithoorn - Op woensdag 7 oktober vindt de scholierenveldloop plaats bij de Atletiekclub in Uithoorn. Vanaf 14.30 zullen de leerlingen van verschillende basisscholen in Uithoorn van start gaan bij de scholierenveldloop.
In het kader van Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) zal er tijdens dit evenement extra aandacht uitgaan naar het drinken van water in samenwerking met de AKU Uithoorn, Zorg en Zekerheid en alle partners die zich hebben aangesloten bij JOGG-Uithoorn. Wist u dat er in een glas limonade 5,5 suikerklontjes zitten?

Kraanwater in Nederland is heel gewoon en overal waar u komt, kunt u veilig water uit de kraan drinken. Helaas is dit niet overal zo en zijn er veel kinderen, die ziek worden van het drinken van water uit de kraan. Tijdens de scholierenveldloop worden in samenwerking met Join the Pipe bidons verkocht, waarbij de opbrengst naar een waterproject in Afrika gaat. Via de krant en de nieuwsbrieven zal bekend gemaakt worden hoeveel geld er ingezameld is en aan welk waterproject in Afrika wij met zijn allen hebben bijgedragen.

Daarnaast willen wij in Uithoorn het drinken van water voor u ook gemakkelijker maken. Daarom willen wij u vragen om uw mening te geven over waar in Uithoorn een openbaar watertappunt zou moeten komen. Deelnemers die een enquête invullen, maken kans op een supercool waterpakket.
Druppie, onze mascotte van de DrinkWater campagne, is ook aanwezig om de kinderen te feliciteren met deze geweldige prestatie door het geven van een High Five en een lekker flesje water. Wij wensen iedereen veel succes tijdens de scholierenveldloop en wij hopen veel mensen te mogen verwelkomen bij onze waterkraam.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Steun een waterproject in Afrika tijdens scholierenveldloop Uithoorn

Uithoorn - Op woensdag 7 oktober vindt de scholierenveldloop plaats bij de Atletiekclub in Uithoorn. Vanaf 14.30 zullen de leerlingen van verschillende basisscholen in Uithoorn van start gaan bij de scholierenveldloop.In het kader van Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) zal er tijdens dit evenement extra aandacht uitgaan naar het drinken … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: