001 -Family
Open dag bij Studio's Aalsmeer

Open dag bij Studio's Aalsmeer


Geplaatst op: 25 september 2015

Aalsmeer - Studio's Aalsmeer, Van Cleeffkade, houdt zondag 27 september van 11.00 tot 16.00 uur de jaarlijkse open dag.

Iedereen is welkom om de diversiteit van Studio's Aalsmeer te ontdekken. Het programma bevat activiteiten en entertainment voor alle leeftijden. Bezoek aan de open dag en deelname aan activiteiten is kosteloos.

Programma
Het programma bevat teasers van de dinnershows Brooklyn Nights en Time Machine, een exclusieve kijk achter de schermen bij het Junior Songfestival, de expositie 200 Greatest Paintings en stand-up comedy met Arie Koomen (De Lama's en Arie VS). Voor kinderen is er een kids-entertainment programma, met dansworkshops, een kinderkookstudio en gratis munten voor de game studio.

In Studio's Aalsmeer vinden regelmatig zakelijke beurzen, congressen, productlanceringen en eindejaarsfeesten plaats. Tijdens de open dag is er voor zakelijke relaties een business-club. Meer informatie: www.studiosaalsmeer.nl


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Dichtbij.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Open dag bij Studio's Aalsmeer

Aalsmeer - Studio's Aalsmeer, Van Cleeffkade, houdt zondag 27 september van 11.00 tot 16.00 uur de jaarlijkse open dag. Iedereen is welkom om de diversiteit van Studio's Aalsmeer te ontdekken. Het programma bevat activiteiten en entertainment voor alle leeftijden. Bezoek aan de open dag en deelname aan activiteiten is kosteloos. Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: