De Zilveren Turfloop is jarig, kom je ook?

De Zilveren Turfloop is jarig, kom je ook?


Geplaatst op: 25 september 2015

Mijdrecht - Op zondag 1 november viert de Zilveren Turfloop zijn 25e verjaardag. Het feestje voor de kinderen begint om 10.15 uur. Dan start de Rabo GeZZinsloop.

Doe je ook mee?
De Rabo GeZZinsloop is een sportieve loop door het sportpark aan de Hoofdweg. Natuurlijk kun je je best doen om de eerste prijs te halen, maar we zijn trots op alle kinderen die over de finish komen na een kilometer hardlopen. Daarom is voor iedereen een aandenken.

Je kunt al meedoen als je vier jaar oud bent. Er wordt gelopen in zes categorieën: meisjes t/m 6 jaar, meisjes 7 t/m 9 jaar, meisjes 10 t/m 12 jaar, jongens t/m 6 jaar, jongens7 t/m 9 jaar en jongens 10 t/m 12 jaar. Als je het nog spannend vindt, om alleen te lopen, mag een van je ouders natuurlijk gezellig met je meelopen.

Direct na de finish van de jongste kinderen is de prijsuitreiking in de sporthal. Tijdens de prijsuitreiking worden er leuke (sport)prijzen verloot, dus kom zeker even kijken bij de prijsuitreiking. Je ouders kunnen ook meelopen met een van de langere afstanden: 5, 10 of 16,1 km.

Voor meer informatie zie de website: www.zilverenturfloop.nl


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Zilveren Turfloop is jarig, kom je ook?

Mijdrecht - Op zondag 1 november viert de Zilveren Turfloop zijn 25e verjaardag. Het feestje voor de kinderen begint om 10.15 uur. Dan start de Rabo GeZZinsloop. Doe je ook mee?De Rabo GeZZinsloop is een sportieve loop door het sportpark aan de Hoofdweg. Natuurlijk kun je je best doen om … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: