001 -Family
Lustrum: Vitaliteitsmarkt Aalsmeer

Lustrum: Vitaliteitsmarkt Aalsmeer


Geplaatst op: 25 september 2015

Op zaterdag 3 oktober is voor de vijfde maal de Vitaliteitsmarkt in het gemeentehuis te Aalsmeer. Vanaf 11.00 uur zijn in het Raadhuis weer volop activiteiten. Dit jaar is het thema veiligheid.
U bent harte welkom om kennis te maken met aanbieders op het gebied van vitaliteit, zorg en welzijn.

Dit jaar is het thema veiligheid aan de orde. Bovendien geeft wethouder Ad Verburg een presentatie over de Stand van Zaken Decentralisatie.

Veiligheid
De gemeente is mede verantwoordelijk voor uw veiligheid in en om het huis en in de openbare ruimten. Samen met politie en brandweer zorgen zij ervoor dat u ’s nachts rustig kunt slapen en overdag veilig over straat kunt gaan. De Rabobank zorgt ervoor dat uw geld veilig wordt bewaard. Op deze markt zullen zij ook laten zien hoe u kunt voorkomen dat u wordt lastig gevallen en uw bankrekening door criminelen wordt geplunderd. Pinpasfraude, bedelbrieven en spam zijn een groot aandachtspunt.

Stand van zaken decentralisatie
Vorig jaar is aan de bezoekers van de voorlichting over de overgang van de WMO naar de gemeente beloofd om tijdens deze markt terug te kijken naar de stand van zaken. Wethouder Ad Verburg gaat dat op 3 oktober samen met de bezoekers doen.

De markt
Op de markt komt ook aan de orde, veiligheid, in en om uw huis. Domotica kan daar een hulpmiddel bij zijn. Domotica is een hulpmiddel in en om het huis om uw functioneren makkelijker te maken: vanuit uw stoel kunt u zien wie er voor de deur staat, op afstand uw licht en gordijnen bedienen en persoonsalarmering. De gemeente is in ons huidige stelsel verantwoordelijk voor uw welzijn. Dat doet zij samen met de vrijwilligers, mantelzorgers en professionals. Al deze groepen zijn een belangrijke schakel in de zorg waardoor u langer zelfstandig kunt blijven wonen.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Lustrum: Vitaliteitsmarkt Aalsmeer

Op zaterdag 3 oktober is voor de vijfde maal de Vitaliteitsmarkt in het gemeentehuis te Aalsmeer. Vanaf 11.00 uur zijn in het Raadhuis weer volop activiteiten. Dit jaar is het thema veiligheid.U bent harte welkom om kennis te maken met aanbieders op het gebied van vitaliteit, zorg en welzijn. Dit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: