001 -Family
Nog plaatsen vrij bij cursusproject De Ronde Venen

Nog plaatsen vrij bij cursusproject De Ronde Venen


Geplaatst op: 27 september 2015

De Ronde Venen - Bij het cursusproject De Ronde Venen zijn nog enkele plaatsen vrij. Zie het onderstaande lijstje en geef u op via de website cursusproject.nl

Cursus 28, LinkedIn (woensdag 7 en 14 oktober)
Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan? Leer hoe je gebruik kunt maken van LinkedIn. Bijvoorbeeld hoe je je profiel optimaal kunt inzetten, hoe een netwerk op te zetten en te gebruiken, het zoeken naar vacatures enz. Ook wordt aandacht besteed aan het sollicitatieproces. En wat als je met je potentiële werkgever aan tafel zit? Welke vragen ga je stellen? Wat zijn je competenties?
Laat je verrassen door de vele mogelijkheden van LinkedIn.

Cursus 30, Gewoon gezond eten en afvallen.
Hoe moeilijk is het niet om (wat) gewicht te verliezen en, als dat gelukt is, dat zo te houden. In deze lezing door een gewichtsconsulente leer je hoe je gezond kunt afvallen en je nieuwe gewicht behouden zonder allerlei diëten te volgen of dure afslankmiddelen te gebruiken. Door het veranderen van de leefstijl zal je gewicht verliezen en de kans op hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk en diabetes verkleinen.
Ook het lezen van etiketten, verjaardagen, uit eten gaan etc. wordt besproken!

Cursus 31, Reisverslag Zuid-Afrika (maandag 12 oktober)
Bent u van plan om een reis naar Zuid-Afrika te maken en wilt u meer informatie of wilt u zomaar de landen daar beter leren kennen, reis dan in gedachten mee met deze lezing van Dick van Toorn. U maakt kennis met de mensen, hun cultuur en de schitterende natuur. Uw “reis” begint in Pretoria, en via o.a. de Drakensbergen, Swaziland, Oostkaap en Westkaap, Kaapstad, Kaap de Goede Hoop en dan langs de Westkust naar het noorden om na een lange tocht weer te eindigen in Pretoria met een luchtdoop per ballon. Onderweg maakt u o.a. kennis met de Zoeloe-cultuur en de Bosjesmensen, u reist een stuk per antieke stoomtram, bezoekt prachtige wild- en natuurparken, en u kunt genieten van unieke natuurbeelden en nog veel meer!

Cursus 32, basiscursus wijn en wijnproeven
Is het niet leuk en interessant om meer te weten van wijn, de belangrijkste wijngebieden, de verschillende druivenrassen, en hoe wijn gemaakt wordt?
Dan is deze cursus iets voor u. U leert ook specifieke eigenschappen en kenmerken van een aantal druivenrassen te onderscheiden met behulp van de docent, die u iedere avond laat proeven van rode en witte wijnen uit diverse delen van de wereld. Ook heeft hij voor u uitgebreide documentatie over de behandelde onderwerpen.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nog plaatsen vrij bij cursusproject De Ronde Venen

De Ronde Venen - Bij het cursusproject De Ronde Venen zijn nog enkele plaatsen vrij. Zie het onderstaande lijstje en geef u op via de website cursusproject.nl Cursus 28, LinkedIn (woensdag 7 en 14 oktober)Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan? Leer hoe je gebruik kunt maken van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: