Atlantis 2 speelt met veel strijdlust

Geplaatst op: 27 september 2015

Mijdrecht - Op 26 september jl. speelde het door Florist gesponsorde team van Atlantis 2 de wedstrijd in Nieuw-Vennep tegen KIOS 2. Een spannende wedstrijd waarbij aan beide kanten goed verdedigd werd en er een hoop strijd was tussen de teams. Om 17.00 uur werd er een start gemaakt met een wedstrijd die gelijk op zou gaan.

Atlantis 2 speelde in de eerste aanval met de volgende spelers: Timo Jongerling, Mark Kruiswijk, Joyce Roodenburg en Chantal Poolman. In het begin van de wedstrijd duurde het zowel aan de kant van Atlantis als aan de kant van KIOS lang totdat er een doelpunt viel. Dit kwam doordat aan beide kanten sterk en fanatiek verdedigd werd.
Na veel onderscheppingen aan de kant van Atlantis konden er ook veel aanvallen gedraaid worden. Dit resulteerde in een felle start met een mooi openingsdoelpunt van Timo Jongerling. Al snel volgde een 2-0 voorsprong door een doelpunt van Mark Kruiswijk.
Er werd veel rust gehouden in het spel en verdedigend werd er goed druk gegeven. Na een felle start zakte Atlantis even in en kwam het team achter ( 2-3). Het andere vak met daarin Jacco van Koeverden-Brouwer, Koen van Wermerskerken, Joy Trompert en Tamara Gortenmulder scoorde twee schitterende doelpunten! De stand liep in deze fase lange tijd gelijk op. Beide teams waren aan elkaar gewaagd.
Atlantis had moeite met de lengte van KIOS, maar liet dit niet blijken en de spelers bleven positief naar elkaar. Toch nam KIOS aan het einde van de eerste helft een kleine voorsprong doordat hun kansen beter werden afgerond. De rust werd ingegaan met een nadelige stand van 9-6.

In de rust werd door coach Serge Kraaikamp benoemd dat het spel van Atlantis verdedigend erg sterk stond en dat het team aanvallend de beste kansen moest kiezen in plaats van alle kansen.

Na de rust was de openingstreffer voor Atlantis door Jacco. Al snel volgden er meer doelpunten aan de kant van Atlantis gemaakt door opnieuw Jacco en Chantal Poolman.
Een wissel bij de heren resulteerde erin dat de tweelingbroers Jelle en Koen van Wermerskerken samen in een vak kwamen te staan. Deze heren speelden goed samen en brachten een hoop verwarring bij de heren van KIOS.
De gehele wedstrijd liep de stand gelijk op, beide teams bleven doelpunten scoren en doorlaten wat uiteindelijk resulteerde in een eindstand van 17-14 in het nadeel van Atlantis.
In deze wedstrijd liet Atlantis zien dat dit jonge jeugdteam goed aan het groeien is en dat de spelers steeds beter op elkaar ingespeeld raken.

Volgende week staat voor het Floristteam Atlantis 2 de wedstrijd tegen Velocitas 3 op het programma, om 14.00 uur in Mijdrecht. Alle aanmoediging is van harte welkom!!!

Mijdrecht - Op 26 september jl. speelde het door Florist gesponsorde team van Atlantis 2 de wedstrijd in Nieuw-Vennep tegen KIOS 2. Een spannende wedstrijd waarbij aan beide kanten goed verdedigd werd en er een hoop strijd was tussen de teams. Om 17.00 uur werd er een start gemaakt met … Lees meer »