Haaxman Dames Atalante 1 pakt een punt

Geplaatst op: 27 september 2015

Vinkeveen - Dames 1 Atalante mocht afgelopen vrijdag haar 2e wedstrijd thuis spelen tegen Prima Donna Kaas. De eerste set gingen de Haaxman dames vliegend van start. Gevarieerd spel waarbij gaatjes goed opgezocht werden maakte dat de Prima Donna dames niet in hun spel konden komen. Resultaat een welverdiende 25-20 winst. De tweede set werden de rollen omgedraaid. Vooral door enkele foutservice van Atalante tegenover een sterke service van de tegenpartij kon het tij niet gekeerd worden. Zelfs de positieve peptalks van Loes, optredend als coach/invaller, kon een 14-25 setstand niet voorkomen. De 3e set een frisse start met Malou op de buiten. De ietwat grieperige Nicolle werd even rust gegund. Weer werden gaten opgezocht bij de kaasmeisjes, in de hoop gatenkaas te kunnen maken. Helaas hadden de tegenstanders de taktiek wat meer door en waren gaten moeilijker te vinden. Atalante begon steeds meer tegen zichzelf te spelen. Passes lagen niet lekker, waardoor de set-up van de kersverse tante Lianne ook niet lekker gebracht kon worden om de punt te maken. Enige onsportiviteit door het niet vlot aangeven van de bal als het spel stil lag werd door de scheidsrechter opgemerkt. De toon was gezet, echter de set was al verloren en werd met 20-25 afgesloten. De laatste set werd Loes als geheim wapen in de plaats van Marjan op de midden ingezet. Haar lekkere service was aanleiding voor het gehele team om goed te serveren. Enkele harde klappen van Annike en gevarieerd slim spelen waren ingredienten die de laatste set nog tot een spannende strijd maakte. Mede door de genadeloze service van een van de tegenspelers was echter ook nu de setstand 22-25 niet te voorkomen.

Vinkeveen - Dames 1 Atalante mocht afgelopen vrijdag haar 2e wedstrijd thuis spelen tegen Prima Donna Kaas. De eerste set gingen de Haaxman dames vliegend van start. Gevarieerd spel waarbij gaatjes goed opgezocht werden maakte dat de Prima Donna dames niet in hun spel konden komen. Resultaat een welverdiende 25-20 … Lees meer »