001 -Family
Blaas maar Raak bij Viribus Unitis

Blaas maar Raak bij Viribus Unitis


Geplaatst op: 27 september 2015

Wilnis - Afgelopen woensdag 23 september is er een nieuwe curus gestart bij muziekvereniging Viribus Unitis: ‘Blaas maar Raak’. Deze 6 weekse cursus is speciaal bedoeld voor kinderen uit de groepen 4 t/m 8 om de basis van het muziek maken te leren. Wat is een orkest, wat doet een dirigent precies, welke ritmes zijn er, hoe kun je noten lezen? Al deze vragen worden behandeld in deze cursus.

De cursus wordt gegeven door Pascale van der Velde, de nieuwe koperdocent van Viribus Unitis. Na het voltooien van deze cursus is de leerling in staat om simpele ritmes te begrijpen en een goede keuze te maken welk instrument het beste bij hem of haar past. Tijdens de laatste les, die op 4 november a.s. om 19:00u wordt gehouden in het verenigingsgebouw van Viribus Unitis, kunnen de kinderen tevens aan ouders, opa’s en oma’s en alle andere belangstellenden laten horen wat zij alemaal hebben geleerd.


Voor meer informatie over muzieklessen van Viribus Unitis, ga naar www.viribusunitis.nl


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Blaas maar Raak bij Viribus Unitis

Wilnis - Afgelopen woensdag 23 september is er een nieuwe curus gestart bij muziekvereniging Viribus Unitis: ‘Blaas maar Raak’. Deze 6 weekse cursus is speciaal bedoeld voor kinderen uit de groepen 4 t/m 8 om de basis van het muziek maken te leren. Wat is een orkest, wat doet een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: