2e veiling voor stichting Dolphins for Davey

2e veiling voor stichting Dolphins for Davey


Geplaatst op: 28 september 2015

Baambrugge - 9 oktober is het weer zo ver en organiseert stichting Dolphins for Davey voor de 2e keer een veiling in het Dorpshuis de Vijf Bogen in Baambrugge.

De stichting die zich inzet voor meervoudig gehandicapte kinderen in de gemeente de Ronde Venen door hen dolfijntherapie aan te bieden, hoopt weer op een goede opkomst.

80 kavels heeft Esther Brugman, oprichtster van de stichting, weten te bemachtigen. Samen met een grote groep vrijwilligers gaan zij hopelijk de avond weer tot een groot succes maken.

Succes hopen zij ook voor Keije Morsink te boeken, de 5 jarige jongen uit Baambrugge die 21 november aan de dolfijntherapie gaat beginnen in Curacao.
De stichting betaald zijn therapiekosten en hopelijk gaat hij er enorm veel leren.
Dit jaar weer een hoop nieuwe kavels, een feest voor 50 personen van The Peanut Bar in Mijdrecht, deze zaak heeft net haar deuren geopend en stelt een feest voor 50 personen incl. bier, wijn en frisdrank en 3 x bittergarnituur beschikbaar. En ook het net geopende hotel de Goudvink in Abcoude heeft een mooie kavel gesponsord, een superior kamer incl ontbijt. En dit zijn maar 2 van de vele kavels die allemaal gesponsord zijn door ondernemers uit de gemeente de Ronde Venen. Tijdens de avond worden er boeketten bloemen gemaakt die je kunt kopen met prachtige vazen, dit allemaal door de dames van 20NU verzorgd. Dus kom allemaal 9 oktober! Om 19.30 gaan de deuren open bij Dorpshuis de Vijf Bogen in Baambrugge. Uiteraard gaat de volledige opbrengst naar de stichting Dolphins for Davey. Kijk voor alle kavels op www.dolphinsfordavey.nl of like de pagina op facebook.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

2e veiling voor stichting Dolphins for Davey

Baambrugge - 9 oktober is het weer zo ver en organiseert stichting Dolphins for Davey voor de 2e keer een veiling in het Dorpshuis de Vijf Bogen in Baambrugge. De stichting die zich inzet voor meervoudig gehandicapte kinderen in de gemeente de Ronde Venen door hen dolfijntherapie aan te bieden, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: