001 -Family
Ouder en kind workshop stichting samen sterk voor kinderen geslaagd

Ouder en kind workshop stichting samen sterk voor kinderen geslaagd


Geplaatst op: 28 september 2015

Wilnis - Afgelopen week vond de week tegen pesten plaats. Ook stichting samen voor kinderen heeft een activiteit georganiseerd. In de ouder en kind workshop ‘samen sterk tegen pesten’, gingen ouders en kinderen samen aan de slag. Ze dezen actief mee aan het discussie spel over plagen en pesten. Het bleek nog niet zo eenvoudig om plagen en pesten van elkaar te onderscheiden. Uiteindelijk was iedereen het er over eens, de ontvanger bepaald. Alleen jijzelf kan voelen of iets over je grens gaat. Het was mooi om te zien hoe ouders en kinderen eigen ervaringen deelden en op zoek gingen naar oplossingen. Uit het spel ‘ik denk me sterk’ kozen zij krachtige gedachten om in de nabije toekomst meer op te komen voor zichzelf en een ander. Tijdens het toneel spel oefenden kinderen en ouders samen, om zo sterk mogelijk te reageren op pestgedrag. De workshop werd afgesloten met het schrijven van een 'jij bent een kaart waard'. Met een gezonde portie inzicht in eigen kwaliteiten en gedachtekracht, zwaaide de trainer Mirelle Valentijn iedereen weer uit. Deze weken gaan we weer veel naschoolse activiteiten van start, met dank aan de gemeente De Ronde Venen, voor de bijdrage door middel van subsidie. Heeft jouw kind zich nog niet ingeschreven voor een activiteit en wil je dat nog graag doen. Kijk op www.ssvk.nl.

Wil je jouw kind ook graag meer zelfvertrouwen geven en handvatten om beter te kunnen opkomen voor zichzelf of een ander? In oktober start op woensdagmiddag in Wilnis de sta sterk training weer. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Kijk voor meer informatie op www.praktijkvoorlevensgeluk.nl of bel 0297 27 46 05Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ouder en kind workshop stichting samen sterk voor kinderen geslaagd

Wilnis - Afgelopen week vond de week tegen pesten plaats. Ook stichting samen voor kinderen heeft een activiteit georganiseerd. In de ouder en kind workshop ‘samen sterk tegen pesten’, gingen ouders en kinderen samen aan de slag. Ze dezen actief mee aan het discussie spel over plagen en pesten. Het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: