001 -Family
Gemeentebegroting 2016: geef uw mening en praat mee

Gemeentebegroting 2016: geef uw mening en praat mee


Geplaatst op: 28 september 2015

De Ronde Venen - Op 5 november aanstaande bespreekt de raad de begroting voor 2016. Om tot een afgewogen oordeel te komen wil de gemeenteraad onder andere weten wat inwoners belangrijk vinden. Via een online enquête worden zij om hun mening gevraagd, terwijl op 13 en 14 oktober 2015 inwoners met elkaar in gesprek kunnen gaan over de te maken keuzes.

Onderwerp van keuze zijn onder andere de groenvoorziening, ondersteuning van voorzieningen als de bibliotheek en sportverenigingen en de gemeentelijke dienstverlening.

De besteding van een deel van de beschikbare middelen is wettelijk bepaald, maar er is ook ruimte voor eigen gemeentelijk beleid. Daarbij kunnen keuzes gemaakt worden voor taken waarvan men verwacht dat de gemeente die op zich neemt. De uitkomst van de enquête en dat wat op de bijeenkomsten wordt besproken betrekt de raad bij haar besluitvorming.

www.derondevenen.nl
Inwoners van de gemeente De Ronde Venen kunnen via de website van de gemeente De Ronde Venen www.derondevenen.nl de enquête invullen én zich aanmelden voor een bijeenkomst. Ook vindt men er meer informatie over de begroting.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gemeentebegroting 2016: geef uw mening en praat mee

De Ronde Venen - Op 5 november aanstaande bespreekt de raad de begroting voor 2016. Om tot een afgewogen oordeel te komen wil de gemeenteraad onder andere weten wat inwoners belangrijk vinden. Via een online enquête worden zij om hun mening gevraagd, terwijl op 13 en 14 oktober 2015 inwoners … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: