001 -Family
Er zijn prijzen te winnen door te winkelen in Winkelcentrum de Lindeboom

Er zijn prijzen te winnen door te winkelen in Winkelcentrum de Lindeboom


Geplaatst op: 28 september 2015

Mijdrecht - Het is natuurlijk altijd gezellig winkelen in De Lindeboom, maar van 5 tot en met 31 oktober zijn er ook nog eens mooie prijzen te winnen met je kassabonnen!

Spaar en win!
Het loont om tussen 5 en 31 oktober je boodschappen te doen in Winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht want je kunt zomaar mooie prijzen winnen. Hoe kun je kans maken op deze prijzen? Bewaar je kassabonnen van 3 verschillende winkels in De Lindeboom, met een totaal bedrag van €50,- of meer en lever ze in met de actie-envelop. De actie-envelop kunt u vinden bij de huis-aan-huis krant De Groene Venen en in de winkels van De Lindeboom. De actie-envelop kunt u inleveren bij Banketbakkerij Mens, Boekhandel Mondria en Boni Supermarkt.

Gezellige uitreiking
Op zaterdag 14 november vindt er een gezellige uitreiking plaats. Vanaf 11.00 uur kunnen kleine bezoekers geschminkt worden of een mooi ballonnen-beest laten creëren door vrolijke typetjes. Om 14.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats en maken we veel winnaars blij met mooie prijzen!

Prijzen
De hoofdprijs van de actie is een weekendje weg voor twee personen naar de kerstmarkten in Essen en Düsseldorf inclusief vervoer, overnachting en ontbijt. Ook zijn er natuurlijk andere mooie prijzen te winnen, welke bekend worden gemaakt tijdens de prijsuitreiking.

Wij hopen dat u in de maand oktober een bezoekje brengt aan Winkelcentrum De Lindeboom, uw kassabonnen inlevert en zo kans maakt op een van de prijzen!


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Er zijn prijzen te winnen door te winkelen in Winkelcentrum de Lindeboom

Mijdrecht - Het is natuurlijk altijd gezellig winkelen in De Lindeboom, maar van 5 tot en met 31 oktober zijn er ook nog eens mooie prijzen te winnen met je kassabonnen! Spaar en win!Het loont om tussen 5 en 31 oktober je boodschappen te doen in Winkelcentrum De Lindeboom … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: