001 -Family
Kinderboekenweek in de Bibliotheek in De Ronde Venen

Kinderboekenweek in de Bibliotheek in De Ronde Venen


Geplaatst op: 28 september 2015

De Ronde Venen - De Kinderboekenweek 2015 gaat over natuur, wetenschap en techniek. Over op onderzoek uitgaan en ontdekken hoe de wereld in elkaar zit. Dat kun je doen door boeken te lezen maar ook door zelf te ontdekken en experimenteren. Zo leer je hoe dingen in elkaar zitten. De Bibliotheek heeft een programma vol experimenten, techniek en muziek

Mad Scientist
NME De Woudreus (DRV) en doet mee aan de Kinderboekenweek. Kinderen van 8-11 jaar kunnen daar op 7 en 14 oktober proefjes doen.
Voor meer informatie en aanmelden kijk op www.dewoudreus.nl

Voorstelling wetenschap=uitvinden=spannend
Toneelgroep TOF uit Utrecht treedt op met een speciale Kinderboekenweekvoorstelling voor kinderen 4-12 jaar. Twee uitvinders raken hun schrift met geheime uitvindingen kwijt en weten nu niet wat ze moeten doen. Kom kijken en doe mee! Eén groot feest met zingen, dansen en lekker gek doen.

Woensdag 7 oktober: Abcoude: 13.30 uur, Vinkeveen: 14.40 uur, Wilnis: 15.45 uur, Mijdrecht: 17.00 uur

Kinderrrepaircafé
Samen met Repaircafé De Ronde Venen organiseren we op woensdag 14 oktober in de Bibliotheek Mijdrecht een Kinderrepaircafé. Kinderen kunnen hier defect speelgoed (laten) repareren. Volwassenen zijn deze middag ook welkom met kapotte spullen.

Lid worden van de Bibliotheek
Kinderen die tijdens de Kinderboekenweek lid worden van de Bibliotheek krijgen een leuk pakket met de speciale editie van Quest en de Kinderboekenweekkrant vol met leuke leestips. Volwassenen die tegelijk met hun kind lid worden, krijgen het eerste jaar korting op het bibliotheekabonnement.

Meer informatie : http://www.bibliotheekavv.nl/kinderboekenweek.html


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kinderboekenweek in de Bibliotheek in De Ronde Venen

De Ronde Venen - De Kinderboekenweek 2015 gaat over natuur, wetenschap en techniek. Over op onderzoek uitgaan en ontdekken hoe de wereld in elkaar zit. Dat kun je doen door boeken te lezen maar ook door zelf te ontdekken en experimenteren. Zo leer je hoe dingen in elkaar zitten. De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: