001 -Family
Radio Aalsmeer blijft verrassen

Radio Aalsmeer blijft verrassen


Geplaatst op: 29 september 2015

Aalsmeer – Afgelopen zondag werd de feestelijke maand september met vele bijzondere uitzendingen afgesloten met een gezellige open dag van de lokale omroep Radio Aalsmeer. Vele Aalsmeerders kwamen de Studio’s Aalsmeer bekijken en brachten ook een bezoekje aan de radiostudio. Een rondleiding, uitleg over hoe je radio maakt of gewoon een plaatje aankondigen, het kon allemaal. Ook de komende week kunt u weer vele leuke en interessante programma’s beluisteren op Radio Aalsmeer.

René Spaargaren in Halte Zwarteweg
Donderdag 1 oktober kunt u in Halte Zwarteweg naar een interview luisteren met Aalsmeerder René Spaargaren, medewerker bij Heliomare aan de Zwarteweg. Spaargaren begeleidt de computer werkplaats en is maar liefst 25 jaar werkzaam binnen de organisatie. Komende zaterdag viert hij dit unieke jubileum. Maar René doet meer: hij organiseert o.a. de kerkelijke tentdienst tijdens de feestweek in Aalsmeer en zingt dan zelfs.

Een interactieve ‘Let's Go!’
Elke vrijdagavond kunt u luisteren naar twee populaire programma’s op Radio Aalsmeer. Vanaf 18.00 uur is het de beurt aan ‘Let Go!’ In deze aflevering van het jeugdige familieprogramma komt kinderboerderij Boerenvreugd vertellen welke activiteiten zij organiseren op dierendag. Ook zal Rick deze week live in de studio vertellen hoe je mee kan doen aan zijn quiz. Hij vertelt hoe je thuis van achter de laptop of via je tablet mee kan doen en een leuke prijs kan winnen. Omdat het bijna dierendag is, gaat de quiz natuurlijk over dieren. Fenna is het eerste talent van het nieuwe seizoen die vrijdag in de studio live komt zingen. Heb jij ook muzikaal talent, kan je goed zingen, speel je super goed piano of mix jij een vette hit? Geef je dan, net als Fenna, op via letsgo@radioaalsmeer.nl. Deze vrijdag ook de reportage van Kim op de set van het Junior Songfestival.

Vrijdagavondcafé in soulsferen
Het weekend start natuurlijk weer met het ‘Vrijdagavondcafé’ tussen 21.00 en 23.00 uur. Deze keer Kirsten met haar nieuwe rubriek: ‘Kirsten's Vrijdagavond Mini Magazine’ waarin zij de luisteraar o.a. meeneemt naar de nieuwste trends en uitgaansmogelijkheden. Ook schuift Mike Multi aan i.v.m. de organisatie van ‘Ferry Maat in Aalsmeer’. En natuurlijk zijn er twee kaartjes te winnen voor dit Soulshowfeest dat op 10 oktober gaat plaatsvinden. Stuur jouw favoriete Soulshow/Dance-classic in en maak kans op deze gratis kaarten. Kijk op www.radioaalsmeer.nl hoe je dit kan doen!

Sem op Hollandse toer
Afgelopen zondag hield Radio Aalsmeer dus een open dag. De studio werd bezocht door vele bezoekers en zij konden zo kennis maken met radio maken en de lokale omroep van Aalsmeer. Een regelmatige opmerking van bezoekers was dat er op de radio zo weinig Nederlandstalige muziek te horen is. Dat is jammer. Sem heeft dat ook gehoord en is voor deze liefhebbers het archief ingedoken op zoek naar het Nederlandstalige lied. In ‘Sem op Zaterdag’ hoort u deze week vanaf 11.00 uur o.a. Jacques Brel, Rob de Nijs, Willeke Alberti, Johan Verminnen e.v.a. Maar wist u dat iedere woensdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur het Nederlandstalige lied ook centraal staat in ‘Ik Hou Van Holland’?

Leen Mulder door de mangel
‘Door de Mangel’ is de wekelijks veelbeluisterde Aalsmeerse talkshow. Afgelopen maandag was de drukke en chaotische Niels van Pelt te gast bij Mylène en Elbert. Daarnaast vond Niels zichzelf “onzekerder dan nodig”. Hij bleek een groot muziekliefhebber en een vaste bezoeker van Lowlands. Al 17 jaar bezoekt hij dit festival ononderbroken. Als nieuwe gast koos Van Pelt de bekende muzikant Leen Mulder. “Ik kan me haast niet voorstellen dat hij nog nooit is uitgenodigd. Hij heeft zoveel anekdotes te vertellen”, aldus de Kudelstaartse geluidstechnicus. Niels wil van hem weten of hij het niet vreselijk mist om vaker op het podium te staan. Antwoord op deze vraag hoort u komende maandag vanaf 19.00 uur. Leen Mulder is de 96ste Aalsmeerder die langskomt en dat betekent dat de 100ste gast steeds dichterbij komt. Afgelopen maandag onthulde de presentatoren dat deze gast een bekende Aalsmeerder gaat worden. Eentje die iedereen kent! Noteer de datum alvast in uw agenda: maandag 2 november a.s.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Radio Aalsmeer blijft verrassen

Aalsmeer – Afgelopen zondag werd de feestelijke maand september met vele bijzondere uitzendingen afgesloten met een gezellige open dag van de lokale omroep Radio Aalsmeer. Vele Aalsmeerders kwamen de Studio’s Aalsmeer bekijken en brachten ook een bezoekje aan de radiostudio. Een rondleiding, uitleg over hoe je radio maakt of gewoon … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: