001 -Family
Burendag Wilnis wederom zeer geslaagd

Burendag Wilnis wederom zeer geslaagd


Geplaatst op: 29 september 2015

Wilnis - Afgelopen zaterdag was er weer burendag. Zo werd er op het plein, gelegen achter de Timotheegras en de Raaigras, ook weer meegedaan!
Iedereen was al vroeg in het jaar op de hoogte gesteld, zodat iedereen die het wilde meemaken de dag in de agenda had staan. Alles was prima geregeld en de bbq viel goed in de smaak, mede door het prima weer. De Kids speelde bingo en leefde zich uit op het springkussen, net als sommige ouders die er later op de avond gingen penalty schieten! Hylarisch was het zeker en dit penalty schieten krijgt een vervolg in het voorjaar, heb ik horen zeggen??! Nieuw deze keer het van de tv bekende: Jongens tegen de Meisjes. Gekleed in vuilniszakken met letters op buik en rug was het soms complete chaos. Ook volop chaos bij de reken en kennisonderdelen. Er werd gelachen om kapotte toeters, valse antwoorden en het stiekem gebruik van mobiele telefoons. De dames gingen er met een heuse wisselbeker vandoor. Er werd nog klassieke muziek verzorgd door een buurman met zijn dochter. Altijd leuk zo een spontaan mini optreden. Tot diep in de nacht werd er bijgepraat en gelachen. Wederom een zeer geslaagd samenkomen dat volgend jaar zeker weer zal plaatsvinden, dus noteer alvast de burendag in uw agenda. Tot slot: bedankt organisatie voor al het regelen , het was weer genieten!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Burendag Wilnis wederom zeer geslaagd

Wilnis - Afgelopen zaterdag was er weer burendag. Zo werd er op het plein, gelegen achter de Timotheegras en de Raaigras, ook weer meegedaan!Iedereen was al vroeg in het jaar op de hoogte gesteld, zodat iedereen die het wilde meemaken de dag in de agenda had staan. Alles was prima … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: