001 - Escaperoom aglemeen
Wie denkt er mee met het Cultuurpunt Aalsmeer?

Wie denkt er mee met het Cultuurpunt Aalsmeer?


Geplaatst op: 29 september 2015

Aalsmeer - Het Cultuurpunt heeft na een intensieve inwerkperiode inmiddels zichtbare resultaten behaald: cultuurprojecten op de basisscholen, kennismakingsworkshops in bijvoorbeeld muziek en dans en vervolgcursussen zoals een DJ-cursus. Allemaal zaken die de jeugd van Aalsmeer inspireren. Als trekker van de Aalsmeerse Week van de Amateurkunst organiseerde het Cultuurpunt Aalsmeer kunstzinnige en muzikale activiteiten in het Gemeentehuis en op het Molenplein. Jong en oud creatief talent kon zichzelf daar presenteren.

Aan het Cultuurpunt zijn professionele ervaren krachten verbonden. Daarnaast is er een Raad van Advies bestaande uit Aalsmeerders die vanuit hun betrokkenheid het Cultuurpunt nog dichter bij de muziek en kunstliefhebbers brengt. Hun netwerk en expertise is waardevol voor het Cultuurpunt.

De Raad van Advies heeft op dit moment een vacature voor een nieuw lid met belangstelling voor en ervaring in de podiumkunsten, bij voorkeur muziek. Wilt u meer weten? Kijk dan op de website van het Cultuurpunt of neem telefonisch contact op met één van de medewerkers. Telefoon 0297 - 365 165.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wie denkt er mee met het Cultuurpunt Aalsmeer?

Aalsmeer - Het Cultuurpunt heeft na een intensieve inwerkperiode inmiddels zichtbare resultaten behaald: cultuurprojecten op de basisscholen, kennismakingsworkshops in bijvoorbeeld muziek en dans en vervolgcursussen zoals een DJ-cursus. Allemaal zaken die de jeugd van Aalsmeer inspireren. Als trekker van de Aalsmeerse Week van de Amateurkunst organiseerde het Cultuurpunt Aalsmeer kunstzinnige … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: