001 - Tuimarkt
Expositie beeldhouwgroep Aalsmeer nog tot 10 oktober

Expositie beeldhouwgroep Aalsmeer nog tot 10 oktober


Geplaatst op: 29 september 2015

Aalsmeer - Onder grote publieke belangstelling is op 18 september bij het Cultuurpunt aan de Marktstraat de expositie van de Beeldhouwgroep Aalsmeer geopend. Niet alleen familieleden ook veel andere belangstellenden waren benieuwd naar de kunstwerken.

De expositie is samengesteld door ca. 11 ‘amateur’ beeldhouwers, hetgeen geresulteerd heeft in een grote diversiteit aan beelden. Het materiaal van de te bezichtigen beelden loopt uiteen van speksteen en hout, wat relatief zachtere materialen zijn, tot beelden van marmer. Het verschil in de gebruikte materialen en de persoonlijke benadering van de beeldhouwers heeft gezorgd voor een breed scala aan beelden, van figuratief tot abstract, van grote beelden tot wat kleinere. Misschien inspireert de expositie u om ook te gaan beeldhouwen, bij St. De Werkschuit wordt een tweetal cursussen aangeboden.

Tot 10 oktober is de expositie in het Cultuurpunt, boven de bibliotheek aan de Marktstraat, nog te bezoeken. Tijdens de openingsuren van de bibliotheek kunt u de beelden bezichtigen. U ontmoet dan ook enkele beeldhouwers die aanwezig zijn om nadere uitleg te geven.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Expositie beeldhouwgroep Aalsmeer nog tot 10 oktober

Aalsmeer - Onder grote publieke belangstelling is op 18 september bij het Cultuurpunt aan de Marktstraat de expositie van de Beeldhouwgroep Aalsmeer geopend. Niet alleen familieleden ook veel andere belangstellenden waren benieuwd naar de kunstwerken. De expositie is samengesteld door ca. 11 ‘amateur’ beeldhouwers, hetgeen geresulteerd heeft in een grote … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: