001 -Family
Subsidie voor schoolsporttoernooien 2015/2016 Aalsmeer

Subsidie voor schoolsporttoernooien 2015/2016 Aalsmeer


Geplaatst op: 29 september 2015

Aalsmeer - De gemeente Aalsmeer subsidieert ook in 2016 wederom Aalsmeerse sportverenigingen voor het organiseren van de jaarlijkse schoolsporttoernooien. Voor dit schooljaar is een bedrag van ongeveer € 9000 ter beschikking gesteld aan negen sportverenigingen. Naast de schoolsporttoernooien organiseren de verenigingen ook trainingen en clinics voor de schoolgaande jeugd. De gemeente geeft deze subsidie om de jeugd te stimuleren meer te bewegen en te sporten.

Wethouder Gertjan van der Hoeven: “De gemeente Aalsmeer vindt het belangrijk dat kinderen sporten en bewegen. Daarom zijn we erg blij met de inzet van de vele vrijwilligers bij de scholen en de sportverenigingen die de schoolsporttoernooien organiseren. Als gemeente hebben we ook aansluiting gezocht bij de landelijke Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) aanpak, waar al ruim 80 gemeenten aan meedoen. Door de JOGGaanpak willen we de keuze voor gezond eten en meer sporten en bewegen voor iedereen makkelijker maken. Dit kan door bijvoorbeeld het drinken van water en het eten van fruit te promoten bij de schoolsporttoernooien.”


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Subsidie voor schoolsporttoernooien 2015/2016 Aalsmeer

Aalsmeer - De gemeente Aalsmeer subsidieert ook in 2016 wederom Aalsmeerse sportverenigingen voor het organiseren van de jaarlijkse schoolsporttoernooien. Voor dit schooljaar is een bedrag van ongeveer € 9000 ter beschikking gesteld aan negen sportverenigingen. Naast de schoolsporttoernooien organiseren de verenigingen ook trainingen en clinics voor de schoolgaande jeugd. De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: