001 -Family
Huiskamerconcert

Huiskamerconcert "Muziek in Beeld" zondagmiddag in Mijdrecht

Huiskamerconcert

Geplaatst op: 30 september 2015

Mijdrecht - Op zondagmiddag 4 oktober organiseert IntoTuition het huisconcert "Muziek in Beeld". Op deze middag vertelt Marjolein Berger-Vos het verhaal van haar beelden en draagt zij het gedicht voor, dat zij bij elk beeld maakt. Irina Parfenova (piano) en Suzanne Arends (dwarsfluit) spelen bij elk beeld prachtige muziekstukken van o.a. Mozart, Schubert, Bach en Fauré. Het belooft een bijzondere middag te worden, waarbij uitvoerende en beeldende kunst elkaar versterken! Kijk voor een voorproefje op: https://youtu.be/gMrZLUGJuNM.

De bijdrage voor dit concert bedraagt 17,50 euro per persoon. U kunt zich aanmelden via info@intotuition.nl of bel met 0297-255967. Heel fijn als u zich van te voren aanmeldt, zodat we niemand aan de deur teleur hoeven te stellen.
Het concert vindt plaats bij IntoTuition, Reiger 6 in Mijdrecht. Ontvangst om 14.30 uur met koffie en thee. Het concert begint om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. Aansluitend is er een borrel, en is er de mogelijkheid elkaar te ontmoeten en de beelden van Marjolein te bekijken.

Over de musici:
Irina Parfenova begon haar muzikale carrière in haar geboortestad Moskou. Ze studeerde piano aan de befaamde Gnesin’s Muziek-Pedagogische Academie. In 1987 rondde zij met succes haar pianostudie af. In 1990 vestigde Irina zich in Nederland. Zij vervolgde haar studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, waar ze lessen volgde bij Naum Grubert. Hier behaalde Irina in 1994 haar tweede pianodiploma. Irina trad op in vele Nederlandse en enkele buitenlandse steden, zoals Los Angeles, San-Antonio (Texas), Parijs, Hamburg, Moskou, Boedapest,Visjegrad (Hongarije), George en Mossel Bay(Zuid-Afrika). Irina is een medeoprichter van stichting Troupe A’dour, een gezelschap voor muziek, theater en andere culturele projecten. Met Troupe A’dour maakte Irina kindermuziektheatervoorstellingen en locatieprojecten. In de herfst 2013 heeft zij met succes aan een grote manifestatie in het kader van de relatie Nederland-Rusland 2013 gewerkt. Irina speelt verschillende concertprogramma’s, zowel solo als met andere muzikanten, zoals Suzanne Arends (dwarsfluit), Harry-Imre Dijkstra (klarinet) en Gijs Nijkamp (bas).
Meer info: www.troupeadour.nl.

Suzanne Arends(1972) studeerde fluit aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en aan het Utrechts Conservatorium. Daarnaast volgde zij verscheidene masterclasses van bekende fluitisten als Trevor Wye, Aurele Nicolet, Peter Lukas Graf, William Bennett en Robert Dick. Suzanne was prijswinnares tijdens het Nationaal Fluitconcours, FMU-concours en het Internationaal Kuhlau–concours. Een voorliefde van Suzanne is kamermuziek. Ze speelt regelmatig samen in de combinatie fluit/piano, fluit/orgel en fluit/harp als ook grotere ensembles. Voor de combinatie fluit/piano zijn veel prachtige composities geschreven. Suzanne heeft een ruime ervaring als fluitdocente. Ze heeft les gegeven op muziekscholen in Rijswijk, Vlaardingen/Maassluis, Abcoude en momenteel geeft ze les bij muziekvereniging Triviant en heeft ze een eigen lespraktijk in Mijdrecht. ((Naast een prachtige Altus-fluit, bespeelt Suzanne ook een Hammig-piccolo, een alt-fluit van T. James, thinwistle, sopraan- en altblokfluit.))

Over IntoTuition en Marjolein Berger-Vos:
Marjolein Berger-Vos (1966) volgde het BBA en internationale MBA-programma aan Nyenrode Business Universiteit, werkte 12 jaar in de ICT en werkte vervolgens enkele jaren in Werving en Selectie. In 2003 begon ze te beeldhouwen met steen en ervoer de krachtige metafoor van het beeldhouwproces voor persoonlijke ontwikkeling en processen binnen organisaties.

Met haar bedrijf IntoTuition biedt ze naast haar beelden, ervaringsgerichte workshops en cursussen intuïtief beeldhouwen, en lezingen voor organisaties en particulieren. Haar workshops maken regelmatig deel uit van interne leiderschapsprogramma’s of trainingstrajecten, o.a. vanuit Theory U. De afgelopen jaren heeft zij zich verder ontwikkeld op het gebied van energiewerk en aura reading, en zet deze ervaring in bij haar werk. Meer informatie is te vinden op www.intotuition.nl.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Huiskamerconcert "Muziek in Beeld" zondagmiddag in Mijdrecht

Mijdrecht - Op zondagmiddag 4 oktober organiseert IntoTuition het huisconcert "Muziek in Beeld". Op deze middag vertelt Marjolein Berger-Vos het verhaal van haar beelden en draagt zij het gedicht voor, dat zij bij elk beeld maakt. Irina Parfenova (piano) en Suzanne Arends (dwarsfluit) spelen bij elk beeld prachtige muziekstukken van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: