001 - Escaperoom aglemeen
55ste Schoolkorfbaltoernooi KV De Vinken

55ste Schoolkorfbaltoernooi KV De Vinken


Geplaatst op: 1 oktober 2015

Vinkeveen - Woensdagmiddag 30 september werd voor de 55ste keer het schoolkorfbaltoernooi georganiseerd bij KV De Vinken. Op sportpark de Molmhoek streden in totaal 12 teams voor de winst. In het heerlijke najaarszonnetje werden door alle teams wedstrijden gespeeld, daarnaast mochten zij ook sneldoelen, een estafette lopen en een hindernisbaan afleggen.

Teams van de Sint Jozefschool, De Schakel, De Pijlstaart, de Koningin Julianaschool, de Ichthusschool en de CNS stonden om 13.00 uur klaar op het veld om er een leuke en sportieve middag van te maken. Verdeeld over 3 poules werden door alle teams 3 wedstrijden gespeeld, afgewisseld met spelletjes. Door enthousiaste leiding, ouders, broertjes, zusjes, meesters en juffen werden de spelers en speelsters hard aangemoedigd. Met zowel de spelletjes, als de wedstrijden ging het in alle poules gelijk op, maar aan het eind van de middag konden er maar een paar teams met de 1e prijs naar huis.

In de poule van groep 4/5 ging team Olifant van de Jozefschool er met de 1e prijs vandoor, zij wonnen deze middag alle 3 de wedstrijden! De spelletjes werden gewonnen door team Buffel, een combinatieteam van de CNS en De Pijlstaart.
In de poule van groep 6/7 was team Oranje van de Koningin Julianaschool de winnaar. Bij de spelletjes won team Rood van de Ichthusschool, zij wisten maarliefst 60 keer te scoren met het sneldoelen.

In de poule van groep 6/7/8 was met 3 gewonnen wedstrijden team Parijs van De Schakel de winnaar. Bij de spelletjes was team Milaan van de Sint Jozefschool de winnaar, zij scoorden met het sneldoelen 81 keer!

Nadat alle teams hun prijs in ontvangst hadden genomen en een echt Vinkentasje in bezit hadden, zat het schoolkorfbal er voor dit jaar weer op. Alle leiding, het barpersoneel, de enthousiaste toeschouwers en natuurlijk de deelnemers zelf; hartstikke bedankt voor de geslaagde middag en tot volgend jaar!


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

55ste Schoolkorfbaltoernooi KV De Vinken

Vinkeveen - Woensdagmiddag 30 september werd voor de 55ste keer het schoolkorfbaltoernooi georganiseerd bij KV De Vinken. Op sportpark de Molmhoek streden in totaal 12 teams voor de winst. In het heerlijke najaarszonnetje werden door alle teams wedstrijden gespeeld, daarnaast mochten zij ook sneldoelen, een estafette lopen en een hindernisbaan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: