001 -Family
Halloween kinderdisco bij Colijn Uithoorn

Halloween kinderdisco bij Colijn Uithoorn


Geplaatst op: 1 oktober 2015

Uithoorn - Zaterdag 31 oktober, de officiele halloweendag, is er weer een Halloween Kinderdisco bij Dans en Partycentrum Colijn. Deze tweede editie wordt gesponsord door gemeente Uithoorn en alle kinderen uit Uithoorn zijn van harte welkom.

Vorig jaar was de eerste editie van dit spektakel en dat was zo’n succes dat de burgermeester ervoor heeft gezorgd dat dit ook dit jaar weer plaats kan vinden.
Het thema van dit jaar is ‘horror ziekenhuis’. Er komt weer een echt spookhuis met acteurs en natuurlijk zijn er allerlei leuke aktiviteiten en verrassingen voor de kinderen. De disco is voor kinderen tussen de 6 en 13 jaar, t/m groep 8 dus.
Geef je op bij Bianca Viveen via halloweenuithoorn2015@gmail.com, de eerste 100 aanmeldingen hebben gratis entree.

Er kunnen ook kaartjes voor 3 euro gekocht worden bij Dans en Partycentrum Colijn en Kantoorboekhandel Ten Hoope. Wees er snel bij want vol is vol!


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Halloween kinderdisco bij Colijn Uithoorn

Uithoorn - Zaterdag 31 oktober, de officiele halloweendag, is er weer een Halloween Kinderdisco bij Dans en Partycentrum Colijn. Deze tweede editie wordt gesponsord door gemeente Uithoorn en alle kinderen uit Uithoorn zijn van harte welkom. Vorig jaar was de eerste editie van dit spektakel en dat was zo’n succes … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: