001 - Escaperoom aglemeen
Spetterende disco voor mensen met een beperking op 16 oktober

Spetterende disco voor mensen met een beperking op 16 oktober


Geplaatst op: 1 oktober 2015

Aalsmeer – Op vrijdag 16 oktober 2015 organiseert het Jongeren Rode Kruis opnieuw een disco speciaal voor mensen met een beperking. De disco is van 19:30 uur tot 22:30 uur in Feesterij de Bok (Dreef 5, te Aalsmeer). Het thema van dit super leuke feest is ‘Moviestars’. Gasten - vanaf 16 jaar - en hun begeleiders zijn welkom, de entreeprijs voor de gasten is slechts € 2,50 en begeleiders mogen gratis naar binnen. Aanmelden voor deze gezellige avond kan tot 10 oktober via jongerenrodekruis@hotmail.nl .

Het Jongeren Rode Kruis organiseert nu voor de achtste keer een disco voor mensen met een beperking, vanaf 16 jaar. Alle gasten en hun begeleiders zijn altijd super enthousiast over deze gezellige avond met muziek en dans. Het thema is ‘Moviestars’. Het zou leuk zijn als de gasten en hun begeleiders verkleed als hun favoriete filmpersonage verschijnen, maar dit is natuurlijk niet verplicht. De gehele avond zorgt de DJ van Soundshockers voor diverse muziek en ook treedt een zanger op.

De disco is op 16 oktober 2015 van 19.30 tot 22.30, bij Feesterij de Bok. De discotheek (Dreef 5, te Aalsmeer) is gemakkelijk bereikbaar per OV en auto - parkeren kan op het terrein van zwembad de Waterlelie. Ook is het mogelijk de gasten voor de deur af te zetten. De disco is rolstoelvriendelijk. De entreeprijs voor de gasten is slechts € 2,50 en begeleiders mogen gratis naar binnen. Iedereen krijgt een lekker welkomstdrankje en de garderobe is gratis. De overige drankjes zijn voor € 2 te bestellen aan de bar, er is fris en er zijn speciale 0.0% drankjes (zonder alcohol). Aanmelden kan via jongerenrodekruis@hotmail.nl – tot 10 oktober aanstaande – en ook bij problemen qua vervoer kan naar dit adres gemaild worden.

Het Jongeren Rode Kruis zoekt nog jongeren en scholieren die zich vrijwillig willen inzetten om mensen te helpen. Wil jij het Jongeren Rode Kruis helpen bij activiteiten voor ouderen of mensen met een beperking of wil je meer informatie over wat wij doen? Mail naar jongerenrodekruis@hotmail.nl, of kijk op www.facebook.com/JongerenRodeKruis of volg @jjrodekruis op Twitter.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Spetterende disco voor mensen met een beperking op 16 oktober

Aalsmeer – Op vrijdag 16 oktober 2015 organiseert het Jongeren Rode Kruis opnieuw een disco speciaal voor mensen met een beperking. De disco is van 19:30 uur tot 22:30 uur in Feesterij de Bok (Dreef 5, te Aalsmeer). Het thema van dit super leuke feest is ‘Moviestars’. Gasten - vanaf … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: