001 -Family
Peuterspeelzaal Dribbel Mijdrecht verhuist

Peuterspeelzaal Dribbel Mijdrecht verhuist


Geplaatst op: 2 oktober 2015

Mijdrecht - De kinderen en leidsters van peuterspeelzaal Dribbel uit Mijdrecht krijgen het druk. Zij gaan zich de komende weken voorbereiden op een verhuizing. Na de kerstvakantie verhuizen de kinderen van Dribbel naar het pand van de Stichting Speel Wijs aan de Baljuwsstraat. Op die plek zit al peuterspeelzaal Pino. Door ook Dribbel in hetzelfde pand onder te brengen kan de stichting een aanzienlijke, noodzakelijke, kostenbesparing realiseren.

Voor de kinderen is een verhuizing natuurlijk niet niks: je vertrouwde speelplekje inruilen voor een nieuwe plek. Gelukkig weten de leidsters daar wel raad mee: na de herfstvakantie wordt er gepraat over de verhuizing en mogen de kinderen helpen. Ze gaan hun favoriete speelgoed zelf inpakken en brengen dat in de laatste week voor de kerstvakantie naar hun nieuwe speelplek.

De 3+ groep gaat op 1 oktober al van start op de Baljuwsstraat. Dat is voor de kinderen van Pino fijn omdat zij nu ook naar de 3+ groep kunnen.

Jammer om het mooie pand aan de Johan van Renessestraat vaarwel te zeggen. Ook sommige ouders moeten nu iets verder om hun kind te halen en brengen. Maar de kinderen van Dribbel spelen vanaf januari vrolijk verder met hun vertrouwde juffen op hun nieuwe speelplek. Lekker spelen met kinderen van je eigen leeftijd in een uitdagende omgeving is voor ieder kind belangrijk. Misschien is dat ook wel iets voor uw peuter. Kom dan eens kijken. Iedere laatste woensdagochtend van de maand zijn kinderen, tot 4 jaar, samen met hun mama en/of papa welkom om van 9 tot 10 uur mee te spelen. Dit geldt overigens voor alle vestigingen van stichting Speel Wijs.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Peuterspeelzaal Dribbel Mijdrecht verhuist

Mijdrecht - De kinderen en leidsters van peuterspeelzaal Dribbel uit Mijdrecht krijgen het druk. Zij gaan zich de komende weken voorbereiden op een verhuizing. Na de kerstvakantie verhuizen de kinderen van Dribbel naar het pand van de Stichting Speel Wijs aan de Baljuwsstraat. Op die plek zit al peuterspeelzaal Pino. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: