Na uitspraak rechtbank: Aanleg en renovatie van kunstgrasvelden start in De Ronde Venen

Na uitspraak rechtbank: Aanleg en renovatie van kunstgrasvelden start in De Ronde Venen


Geplaatst op: 2 oktober 2015

De Ronde VenenGoed nieuws voor de sportverenigingen en De Ronde Venen . Rechtbank Midden Nederland heeft zich woensdag 30 september 2015 uitgesproken over het kort geding inzake de aanbestedingsprocedure van de sportvelden. De vordering van de eisende partij is afgewezen, waardoor de gemeente De Ronde Venen de aanbestedingsprocedure niet hoeft te staken of opnieuw hoeft aan te besteden. Dit is goed nieuws voor de betreffende sportverenigingen.

De Ronde Venen is de aanbesteding gestart om drie kunstgras voetbalvelden (Argon, Hertha, FC Abcoude)aan te leggen en de aanleg van één kunstgras hockeyveld (HV Abcoude) en de aanpassing/aanleg van twee kunstgras korfbalvelden (Atlantis, De Vinken).

De aanbesteding liep vertraging op omdat een partij eiste dat hun aanbieding alsnog in de aanbesteding zou worden betrokken. De rechtbank heeft de vordering van de eiser afgewezen. Er bestaat nog een kans dat hoger beroep wordt ingesteld, maar het risico daarop wordt klein geacht.

Er kan nu definitief gegund worden aan aannemer Krinkels B.V. De aannemingsovereenkomst zal op korte termijn worden ondertekend. De geplande werkzaamheden starten op 12 oktober a.s. De sportverenigingen zijn hierover geïnformeerd.

Nationale openbare aanbesteding
Voor de realisering van deze kunstgrasvelden is overeenkomstig het inkoopbeleid van de gemeente een nationale openbare aanbesteding gehouden. De aanbesteding is procesmatig ondersteund door regionaal Inkoopbureau IJmond & Kennemerland (RIJK) en voor de technische beoordeling is B.A.S. Begeleiding en Advies Sportterreinen (BAS-sport) ingeschakeld.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Na uitspraak rechtbank: Aanleg en renovatie van kunstgrasvelden start in De Ronde Venen

De Ronde VenenGoed nieuws voor de sportverenigingen en De Ronde Venen . Rechtbank Midden Nederland heeft zich woensdag 30 september 2015 uitgesproken over het kort geding inzake de aanbestedingsprocedure van de sportvelden. De vordering van de eisende partij is afgewezen, waardoor de gemeente De Ronde Venen de aanbestedingsprocedure niet hoeft te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: