001 -Family
Nieuw in Mijdrecht: SO TRUE! Fashion vanaf maat 42

Nieuw in Mijdrecht: SO TRUE! Fashion vanaf maat 42


Geplaatst op: 4 oktober 2015

Mijdrecht - Op donderdag 1 oktober 2015 opent SO TRUE! haar deuren aan de Dorpsstraat 33 in Mijdrecht, in het voormalige pand van Juwelencentrum Koek. De feestelijke opening is op zaterdag 10 oktober 2015 van 12.30 tot 14.30 uur.

SO TRUE! is een damesmodezaak met eigentijdse kleding in het midden- en hoge segment van maat 42 t/m maat 54. De collectie gaat van trendy tot klassiek en is bedoeld voor jong en oud. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle, zakelijke outfit, naar comfortabele dagelijkse kleding, naar iets feestelijks of naar een lekker oversized artikel, bij SO TRUE! ben je aan het juiste adres. Merken zijn onder andere Alembika, Chalou, La Stampa, Sempre Piu, X-TWO, No Secret, Open End en Sybel. Merken die staan voor prachtige materialen en een onberispelijke kwaliteit. Naast nieuwe collectie is er ook een interessant outletaanbod, met een gemiddelde korting van 40% op kleding uit vorige seizoenen. Bij SO TRUE! vind je een aantrekkelijke mix van new arrivals, outlet en zelfs leuke vintage items, aangevuld met accessoires als tassen, sjaals, omslagdoeken en kettingen.

Eigenares Trudy Beck, gelouterd in het modevak en met name in de grote matenmode, ziet met SO TRUE! een lang gekoesterde droom in vervulling gaan. De inrichting met een antieke kast, een antieke passpiegel en bijzondere kleuren en materialen, geeft haar winkel een warme en toegankelijke uitstraling. Voorop bij SO TRUE! staan een goed en eerlijk advies, tijd nemen voor de klant en écht luisteren. De zaak heeft een gevarieerd aanbod. Met bijzondere merken als Alembika en La Stampa richt SO TRUE! zich ook op de vrouwen die wat meer willen en durven! Trudy Beck is een gedreven vrouw, die vol enthousiasme aan haar nieuwe avontuur begint: “Als een klant met een blij gezicht de deur uitgaat, weet ik dat mijn missie is geslaagd”

Als welkomstactie geeft SO TRUE! de gehele maand oktober maar liefst 30% korting op alle artikelen van de merken Alembika en Sempre Piu.
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuw in Mijdrecht: SO TRUE! Fashion vanaf maat 42

Mijdrecht - Op donderdag 1 oktober 2015 opent SO TRUE! haar deuren aan de Dorpsstraat 33 in Mijdrecht, in het voormalige pand van Juwelencentrum Koek. De feestelijke opening is op zaterdag 10 oktober 2015 van 12.30 tot 14.30 uur. SO TRUE! is een damesmodezaak met eigentijdse kleding in het midden- … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: