Atlantis B1 is ongeslagen kampioen

Geplaatst op: 5 oktober 2015

Mijdrecht - Het door TTC Projecten gesponsorde team van Atlantis B1 trad zaterdag 3 oktober aan tegen Thor B1 uit Harmelen. Vorige week zaterdag wist Atlantis al dat zij kampioen zijn van de veldcompetitie. Het doel, om ongeslagen kampioen te worden, was echter nog niet gerealiseerd. Het was aan Atlantis de taak om dit doel te verwezenlijken.

Voor eigen publiek opende Atlantis op een mooie manier de score. Door uitstekende ondersteuning van de heren wisten de dames van het eerste aanvalsvak meerdere keren in scoringspositie te komen. Dit leidde uiteindelijk tot een mooi doelpunt, waardoor Atlantis snel op 1-0 voorsprong kwam. Atlantis liet in de eerste helft mooie aanvallen zien. Hoewel er diverse kansen door Atlantis werden gecreëerd, werden deze niet altijd verzilverd. Hierdoor wist de ploeg uit Mijdrecht in de eerste helft zes keer te scoren. De ploeg uit Harmelen wist vier keer te scoren in de eerste helft. Dit had soms te maken met gebrek aan scherpte, maar soms lag het ook aan mooie afstandsschoten van de tegenpartij.

In de tweede helft werd er uitstekend verdedigd. De ploeg uit Mijdrecht hield de tegenstander goed onder druk. En door goede onderlinge communicatie wist de verdediging de uitploeg vast te zetten. Hierdoor kon Thor in de tweede helft maar twee keer scoren. In aanvallend opzicht wist Atlantis diverse aanvallen op te zetten. Er werden veel kansen gecreëerd. Alleen had Atlantis weer moeite om opgelegde kansen af te ronden. Desondanks wist Atlantis in de tweede helft zes keer te scoren. Daarom luidde de eindstand 12-6 in het voordeel van Atlantis. Al met al werd er een goede wedstrijd gespeeld. Er moet alleen iets meer worden afgerond, maar daar komt ook een beetje geluk bij kijken.

Na het laatste fluitsignaal verliet de ploeg uit Mijdrecht euforisch het veld. Atlantis werd door de Technische Jeugdcommissie en sponsor gehuldigd. Atlantis mag trots zijn op de prestatie. Ondanks het feit dat de coaches wisten dat de B1 op hoger niveau kan spelen, hebben de spelers het ontzettend waargemaakt door ongeslagen kampioen te worden. Een zeer knappe prestatie! Nu zal Atlantis zich opmaken voor de zaalcompetitie. Ook hier probeert de ploeg uit Mijdrecht mee te doen in de top.

Mijdrecht - Het door TTC Projecten gesponsorde team van Atlantis B1 trad zaterdag 3 oktober aan tegen Thor B1 uit Harmelen. Vorige week zaterdag wist Atlantis al dat zij kampioen zijn van de veldcompetitie. Het doel, om ongeslagen kampioen te worden, was echter nog niet gerealiseerd. Het was aan Atlantis … Lees meer »