001 - Escaperoom aglemeen
Stijgende lijn Meisjes Atalante A1

Stijgende lijn Meisjes Atalante A1


Geplaatst op: 5 oktober 2015

Vinkeveen - De eerste wedstrijd voor het meisjes A1 team van Atalante tegen Keistad was even "een koude douche" in deze hogere poule. Ze werden overrompeld door waarschijnlijk de gedoodverfde kampioen (?) uit Amersfoort. Benieuwd wat hen nog meer te wachten stond speelden de meiden op vrijdag avond 2 oktober hun tweede wedstrijd.

De eerste set tegen Oberon uit Weesp begon goed, Oberon was een meer gelijkwaardige opponent. Lange tijd ging het gelijk op. Halverweg de set slopen er wat foutjes in waardoor het team uit Weesp afstand nam. Atalante kwam nog wel wat terug maar te laat en verloren de eerste set. De tweede set eigenlijk een eender beeld. Beide teams ups en downs waarbij Vinkeveen net iets meer foutjes. Ook deze set 20-25 verloren.

In de derde set kwam de ommekeer. Na een preek van coach Immerzeel was het team gebrand om toch nog de laatste sets te winnen. Het team was meer gefocust en speelde slimmer. Er werden punten gescoord met de aanvallen van Ellen, Marliot en Paula. Ook verdedigend werd er meer van de grond gehaald. De eerste setwinst in deze klasse was binnen!
In de vierde set zat de flow er helemaal in. De meiden deden er nog een schepje bovenop. Vooral verdedigend lieten ze nagenoeg niets meer door. Dit in combinatie met een service reeks van Sayuri (14 punten!) wonnen de meiden deze riant met 25-10. De meiden hebben er helemaal zin in en willen deze stijgende lijn zeker voortzetten!!


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Stijgende lijn Meisjes Atalante A1

Vinkeveen - De eerste wedstrijd voor het meisjes A1 team van Atalante tegen Keistad was even "een koude douche" in deze hogere poule. Ze werden overrompeld door waarschijnlijk de gedoodverfde kampioen (?) uit Amersfoort. Benieuwd wat hen nog meer te wachten stond speelden de meiden op vrijdag avond 2 oktober … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: