Zangers en zangeressen KNA concert bekend gemaakt

Zangers en zangeressen KNA concert bekend gemaakt


Geplaatst op: 5 oktober 2015

Uithoorn - In de afgelopen weken hebben we u op de hoogte gehouden van de audities van de zangers en zangeressen die zullen gaan optreden tijdens het jaarlijkse concert van KnA: A Music Night Out: Orkest en Zang, op zaterdag 7 november in De Schutse in Uithoorn.

Twee dinsdagen stonden in het teken van de audities, een prachtige ervaring en het orkest raakte extra geinspireerd door de volle overgave van de auditanten. In totaal 16 auditanten hadden hun keuze gemaakt uit één van de vier nummers die tijdens de audities ten gehore gebracht konden worden.

Uiteindelijk moest er een keuze worden gemaakt, niet gemakklijk maar dirigent Gerhart Drijvers, zangcoach Ireen van Bijnen en voorzitter van KnA, Marco Lesmeister hebben 7 zangers en zangeressen uitgenodigd om voor het concert een specifiek nummer in te studeren. Het gaat om:
Cathlijn Gelderloos(12 jaar!) die samen met Ireen van Bijnen ‘Pie Jesu’ gaat zingen, Annemarie Stolwijk zingt ‘House for Sale’, Judith Beuse zal het prachtige ‘Don’t cry for me Argentina’ zingen, ‘A night like this’ zal worden vertolkt door Evie Portier, de enige heer in het gezelschap Robbert Besselaar neemt de medley van de ‘Hollandse hits’ voor zijn rekening, Danny Nooy zingt de zwoele ‘Habanera’ en Corinne Rijnders zal het prachtige ‘Gabriella’s Song’ voor haar rekening nemen. Alle zangers zullen gezamelijk ‘Happy’ zingen.

Daarnaast zal het Orkest van KnA nog een aantal andere stukken spelen.
Kortom: dit mag u niet missen, Uithoorns glorie tijdens het concert van uw Uithoorns Orkest van Muziekvereniging KnA. De kaartverkoop is inmiddels begonnen. Kaarten kunnen besteld worden via www.amusicnightout.nl of direct aangeschaft worden bij CSU Uithoorn aan de Dorpsstraat en Kantoorboekhandel Ten Hoope op het Zijdelwaardplein. Tot 17 oktober geldt een aantrekkelijke korting.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zangers en zangeressen KNA concert bekend gemaakt

Uithoorn - In de afgelopen weken hebben we u op de hoogte gehouden van de audities van de zangers en zangeressen die zullen gaan optreden tijdens het jaarlijkse concert van KnA: A Music Night Out: Orkest en Zang, op zaterdag 7 november in De Schutse in Uithoorn. Twee dinsdagen stonden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: