001 -Family
Atalante jongens B2 ‘onderuit’ bij Nederhorst

Atalante jongens B2 ‘onderuit’ bij Nederhorst


Geplaatst op: 5 oktober 2015

Vinkeveen - Na hun eerste wedstrijd met veel enthousiasme en goed spel gewonnen te hebben, begon Atalante JB2 met goede moed in en tegen Nederhorst den Berg JB1.

De eerste set begon wat rommelig omdat bij de eerste service van Nederhorst, Layla en Mike elkaar een fikse kopstoot gaven toen ze beide vol overgave voor de bal gingen. Layla kon door, Mike werd voor de zekerheid gewisseld met Ivar. Het team hervond zich goed en het werd een erg spannende set. Beide teams speelde zeer fraai volleybal, wat resulteerde in lange rallies en mooie aanvallen. Helaas konden de paar puntjes die in het begin van de set door alle hectiek waren laten liggen, niet meer ingehaald worden en verloor JB2 met 25-21.

De tweede set leek JB2 over de teleurstelling van het verlies van hun eerste set dit seizoen heen te moeten komen, want voor ze het door hadden stonden ze tien punten achter. In de loop van de set kwam het enthousiasme weer wat terug; Mark en Marc dweilden de grond achter ons blok met sterk pass-werk en Layla zette Nederhorst onder druk met haar service, maar helaas konden ze ook deze set de achterstand niet verkleinen. Toen Thomas ook nog een bal in zijn gezicht geschopt kreeg, was deze set zo goed als over (25-13).

In de derde en vierde set probeerde JB2 weer hun spel van de eerste set op te pikken: netjes spelen, alles in drieën. Met goede setups van Ivar en Mike en mooie smashes van Thomas en David, probeerden ze het spel naar zich toe te trekken. Helaas ging Nederhorst den Berg de ballen in 1 of 2 keer over het net te spelen. Dit haalde Atalante beetje uit het ritme. Soms een slordige pass, waarmee de lange mannen van Nederhorst aan het net de punten voor het uitkiezen hadden met hun blocks en smashes. Het zijn alleen de punten die tellen (en niet het spel netjes in 3-en) en Nederhorst maakte die net iets meer. Zo werden de laatste twee sets beide met 25-20 verloren.
Het JB2 team van Atalante kijkt wel uit naar de revanche als deze mannen naar Vinkeveen komen!


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atalante jongens B2 ‘onderuit’ bij Nederhorst

Vinkeveen - Na hun eerste wedstrijd met veel enthousiasme en goed spel gewonnen te hebben, begon Atalante JB2 met goede moed in en tegen Nederhorst den Berg JB1. De eerste set begon wat rommelig omdat bij de eerste service van Nederhorst, Layla en Mike elkaar een fikse kopstoot gaven toen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: