Atlantis 1 kan geen vuist maken tegen Velocitas 1

Geplaatst op: 5 oktober 2015

Mijdrecht - Afgelopen zaterdag speelde Atlantis 1, dat gesponsord wordt door de Rabobank, alweer de één na laatste wedstrijd van het eerste veldseizoen. De tegenstander was Velocitas 1 uit Leiderdorp. Op papier de zwaarste wedstrijd. Velocitas is een oude bekende voor Atlantis. Vorig seizoen kwamen beide teams elkaar ook al tegen. Atlantis wist beide wedstrijden niet te winnen. Vorige week heeft Velocitas voor het eerst dit seizoen verloren. Dit bood perspectief voor Atlantis. Atlantis heeft wat goed te maken omdat het team, na een flitsende start van het seizoen, twee mindere wedstrijden achter elkaar had neergezet. Helaas wist Atlantis het tij niet te keren en verloor met 9 -17 van een sterk spelend Velocitas.

Na de zure eerste verliespartij vorige week, is er hard getraind om een betere wedstrijd neer te zetten om het Velocitas zo moeilijk mogelijk te maken. Het was dan ook Atlantis die als eerste de score wist te openen met een afstandsschot. Veloctias wist hierop snel een antwoord te geven en trok de stand weer gelijk. Het grootste gedeelte van de eerste helft ging het gelijk op. Atlantis wist Velocitas goed bij te houden, maar aan het eind van de eerste helft wist Velocitas toch een gat van drie punten te slaan. Met een stand van 6 – 9 werd er gerust.

Atlantis had een goede eerste helft neergezet. Alleen even wat scherper in de verdediging en aanvallend wat puntjes op de i zetten en dan zou het goed moeten komen. Niets was minder waar. De scherpte ontbrak in de tweede helft. Er werden onnodige fouten gemaakt aan de kant van Atlantis. Velocitas kon verder uitlopen en Atlantis wist pas laat in de tweede helft weer tot scoren te komen. De ploeg uit Leiderdorp ging met een overwinning van 9 – 17 weer naar huis.

Volgende week zaterdag 10 oktober staat de laatste veldwedstrijd op het programma. Er zal afgereisd worden naar Amstelveen om tegen Oranje Nassau 1 te korfballen. Oranje Nassau draait tot nu toe een prima seizoen. Met maar één verliespartij staan ze op een gedeelde eerste plaats in de poule. Er zal dan ook deze week weer hard getraind moeten worden door Atlantis. U bent allemaal van harte welkom om Atlantis 1 aan te komen moedigen om 15.30, sportpark het Loopveld in Amstelveen.

Mijdrecht - Afgelopen zaterdag speelde Atlantis 1, dat gesponsord wordt door de Rabobank, alweer de één na laatste wedstrijd van het eerste veldseizoen. De tegenstander was Velocitas 1 uit Leiderdorp. Op papier de zwaarste wedstrijd. Velocitas is een oude bekende voor Atlantis. Vorig seizoen kwamen beide teams elkaar ook al … Lees meer »