001 -Family
Speculaas voor onderhoud molens

Speculaas voor onderhoud molens


Geplaatst op: 5 oktober 2015

Wilnis - Vanaf 10 oktober is er weer heerlijke molenspeculaas te koop. De opbrengst is in zijn geheel bestemd voor het onderhoud van de 23 koren- en poldermolens die in het beheer zijn van Utrechts Landschap, waaronder de Veenmolen in Wilnis.

Het zijn ambachtelijke gebakken speculaaskoekjes en -taartjes in een aantrekkelijke verpakking. Bakkerij Abrona in De Meern, waar mensen werken met een verstandelijke beperking, bakt de molenspeculaas voor Utrechts Landschap. De producten worden bereid met tarwe die in molen De Valk in Montfoort is gemalen en gezeefd, dus met echte molenbloem!

Producten
Een zakje speculaaskoekjes van 250 gram kost € 3,15. Verder zijn er grote gevulde speculaastaartjes te koop voor € 5,40 per stuk en gevulde speculaaskoeken (pensees) voor € 1,25 per stuk.

Ook speculaaspoppen in een mooie geschenkverpakking verkriijgbaar. Een pop van ca. 260 gram kost € 4,05. Een leuk Sinterklaascadeau, ook voor bedrijven en verenigingen!


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Speculaas voor onderhoud molens

Wilnis - Vanaf 10 oktober is er weer heerlijke molenspeculaas te koop. De opbrengst is in zijn geheel bestemd voor het onderhoud van de 23 koren- en poldermolens die in het beheer zijn van Utrechts Landschap, waaronder de Veenmolen in Wilnis. Het zijn ambachtelijke gebakken speculaaskoekjes en -taartjes in een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: