001 -Family
Videoclip maken tijdens Combifun-activiteit in de herfstvakantie bij The Beach Aalsmeer

Videoclip maken tijdens Combifun-activiteit in de herfstvakantie bij The Beach Aalsmeer


Geplaatst op: 6 oktober 2015

Aalsmeer - Elke vakantie organiseren de combinatiefunctionarissen sport, cultuur en welzijn de Combifun- activiteit voor leerlingen van groep 3 t/m groep 8. Zo ook in de komende herfstvakantie. Op vrijdag 23 oktober openen de deuren van The Beach voor een zeer verrassende activiteit. Deze keer gaan de kinderen aan een heuse videoclip “lipdub” werken.

De Combifun-acitivteit wordt georganiseerd door de combinatiefunctionarissen van De Binding, Cultuurpunt Aalsmeer en Sportservice Noord-Holland. Tijdens deze middag, die zowel voor jongens als voor meisjes is, krijgen de kinderen les van een echte breakdancer, die de kinderen een paar gave tricks en moves gaat aan leren. Ook gaan de kinderen aan de slag met het maken van een echt decor. Op grote bouwzeilen mag gespoten, geplakt en getekend worden. Deze kunstwerken dienen als achtergrond voor de videoclip.

Ook krijgen de leerlingen een uitdagende workshop performance. Zo leren ze hoe je bijvoorbeeld een goede spreekbeurt kunt geven en hoe je goed overkomt op camera. Tijdens deze workshops werken de kinderen met het nummer Happy van Pharrel Williams, wat het nummer van de lipdub zal worden.

Aan het eind van de dag worden alle onderdelen bij elkaar gevoegd en maken de leerlingen onder leiding van een professionele cameraman hun eigen lipdub, die vervolgens online komt. Wij vragen aan alle ouders toestemming om de video op YouTube te zetten.

Binnen deze activiteit werken de combinatiefunctionarissen samen met JOGG (JongerenOpGezondGewicht). Bezoekende kinderen krijgen allemaal drinken en fruit van de organisatie aangeboden.

Deelname kost € 6,00 bij voorinschrijving via www.debinding.nl en € 8,00 aan de deur. De deuren openen om 12.30 uur, om 13.00 uur start de activiteit en om 17.00 is de activiteit afgelopen.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Videoclip maken tijdens Combifun-activiteit in de herfstvakantie bij The Beach Aalsmeer

Aalsmeer - Elke vakantie organiseren de combinatiefunctionarissen sport, cultuur en welzijn de Combifun- activiteit voor leerlingen van groep 3 t/m groep 8. Zo ook in de komende herfstvakantie. Op vrijdag 23 oktober openen de deuren van The Beach voor een zeer verrassende activiteit. Deze keer gaan de kinderen aan een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: