001 -Family
Wethouder Tom Verlaan bezoekt alle wijkoverleggen Aalsmeer

Wethouder Tom Verlaan bezoekt alle wijkoverleggen Aalsmeer


Geplaatst op: 7 oktober 2015

Aalsmeer - De afgelopen periode heeft wethouder Wijkgerichtwerken Tom Verlaan alle wijkoverleggen bezocht. Naast dat hij persoonlijk wilde kennismaken ging hij vooral naar de wijkoverleggen om te luisteren naar de leden van de wijkoverleggen en de inwoners in de wijken. Daarnaast vertelde hij over zijn portefeuille en hoe belangrijk participatie is.

Wethouder Verlaan: ‘Ik ben erg trots op de manier waarop de besturen van wijkoverleggen vorm geven aan hun functie. Problemen en aandachtspunten in de wijken maken ze bespreekbaar. Door deze signalerende functie van de wijkoverleggen kan de gemeente sneller en proactief actie ondernemen en op een laagdrempelige manier van buiten naar binnen werken.’

Naast de reguliere agenda van de wijkoverleggen werd er over diverse onderwerpen gesproken zoals participatie, problemen en werkgroepen in de wijken, bouwprojecten en wonen. Maar de rode draad in alle gesprekken was toch wel het Schiphol dossier.

Naast de nadelen van de luchthaven kwam in de gesprekken ook naar voren dat veel aalsmeerse bewoners en bedrijven ook economisch verbonden zijn aan de luchthaven.

‘Het is goed om in de wijkoverleggen de reacties van de omwonenden te horen.’ Aldus Verlaan. ‘De input van deze gesprekken gebruik ik ook voor de strategie rondom de luchthaven.’

Wilt u ook een keer een wijkoverleg in uw wijk bezoeken?
Kijk dan op de vernieuwde website van de gezamenlijke wijkoverleggen: http://wijkoverlegaalsmeer.nl. Hier vindt u alle vergaderdata en verslagen van de wijkoverleggen.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wethouder Tom Verlaan bezoekt alle wijkoverleggen Aalsmeer

Aalsmeer - De afgelopen periode heeft wethouder Wijkgerichtwerken Tom Verlaan alle wijkoverleggen bezocht. Naast dat hij persoonlijk wilde kennismaken ging hij vooral naar de wijkoverleggen om te luisteren naar de leden van de wijkoverleggen en de inwoners in de wijken. Daarnaast vertelde hij over zijn portefeuille en hoe belangrijk participatie … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: