001 -Family
Geslaagde Secret Scan bijeenkomst winkeliers Aalsmeer

Geslaagde Secret Scan bijeenkomst winkeliers Aalsmeer


Geplaatst op: 7 oktober 2015

Aalsmeer - Winkeldiefstal is niet te voorkomen, maar de risico’s zijn wel te verkleinen als winkeliers alert zijn. Dat is het idee achter de Secret Scan. In het kader van de Week van de Veiligheid boden de gemeenten Amstelveen en Aalsmeer ondernemers aan mee te doen aan een Secret Scan. Winkeliers reageerden enthousiast. Op 5 oktober vond de Secret Scan bijeenkomst in de Mikado in Aalsmeer plaats voor de deelnemende ondernemers uit beide gemeenten.

Burgemeester Jeroen Nobel, portefeuillehouder Openbare Orde en Veiligheid: “Het is belangrijk dat de winkelgebieden in onze gemeente veilig zijn. Veilig voor ondernemers én bezoekers. Ondernemers kunnen ook zelf veel aan veiligheid doen. De Secret Scan geeft hen inzicht in hoe ze de veiligheidsrisico’s kunnen verkleinen en criminaliteit kunnen voorkomen.”

Veiligheid vergroten
Bij een Secret Scan bezoekt een 'mystery shopper' de deelnemende ondernemers en scant de veiligheid en beveiliging van hun winkel en de omgeving. Bij een aantal winkeliers kon de 'mystery shopper' ongezien goederen meenemen. Op de bijeenkomst in de Mikado werd de Secret Scan, onder grote belangstelling van de deelnemende ondernemers, afgesloten in het bijzijn van burgemeester Jeroen Nobel. Tijdens de avond kregen winkeliers nuttige tips over hoe ze de veiligheid en beveiliging in hun winkel kunnen verbeteren. Ook ze kregen hun ‘gestolen’ goederen terug.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Geslaagde Secret Scan bijeenkomst winkeliers Aalsmeer

Aalsmeer - Winkeldiefstal is niet te voorkomen, maar de risico’s zijn wel te verkleinen als winkeliers alert zijn. Dat is het idee achter de Secret Scan. In het kader van de Week van de Veiligheid boden de gemeenten Amstelveen en Aalsmeer ondernemers aan mee te doen aan een Secret Scan. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: